ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на widowmaker
widowmaker:
Благодаря за пожеланията :)
Кофти момента е, че съм в Китай до 13-ти февруари и че тука, където съм е кучи студ -30 градуса... :sarcastic:
widowmaker:
http://www.panoramio.com/user/5040915
Ето я и колекцията:
Локомотиви:
Т2 Altona 6081 - Trix:
Т2 Altona 6082 - Trix:
Т3 Hannover 1851 - Fleischmann:
T8 Berlin 7012 - Brawa:
T93 Stettin 7316 - Fleischmann:
T93 Berlin 7337 - Fleischmann:
T10 Mainz 7402 - Fleischmann:
T11 Elberfeld 7502 - Brawa
Т12 Berlin 7829 - Roco:
T161 Erfurt 8169
T18 Stettin 8428 - Fleischmann:
P6 Berlin 4 - Fleischmann:
P8 Erfurt 2458 - Trix:
S6 Altona 636 - Fleischmann:
S101 b.1911 Bromberg 1110 - Fleischmann:
G81 Elberfeld 4943 - Trix:
G10 Kattowitz 5461 - Roco:
Малко вагони:
4 осни:
3 осни:
Двуосни:
Малко товарни:
BaHkaTa:
Страхотни са! Изкривих си зрението. :blink: Да ти се множат. :good: Спирам да ги гледам че ще взема да скъсам някой менискус.
widowmaker:
--- Цитат на: BaHkaTa link=topic=2131.msg70799#msg70799 date=1326477126 ---Страхотни са! Изкривих си зрението. :blink: Да ти се множат. :good: Спирам да ги гледам че ще взема да скъсам някой менискус.
--- Край на цитат ---
Ванка, объркал си темите. Линкът до тук беше само за гледане.
Писането е в моята колекция.
Тая всичката гимнастика беше заради калпавия нет на Жоро...
Сега пак ще ми звъни да намаля картинките :)
Boris 2-12-4:
Привет Даниеле!
Доооообре дошъл на борда :drinks: :angel: :diablo:
Много се радвам, за това че си отдаден на хобито... :good: :good: :good:
Пък за администрациите дума да няма. И аз съм там -ОСНОВНО епоха 1, с известно разширение в епоха 2 / еллокомотиви и ешалони с военна техника/ и съвсем малко епоха 3а - основно годината 1956 - теснолинейки/3a е почти окомплектована, разширение не предстои/.
Но не за мен е думата сега -
.
ТИ си на прицела :haha: :lol: ;D
От старите модели има попадения и в цветово и в ходовите качества, но обикновено двете не ходят заедно. В замяна на това има евтинийки, но трябва да се направи точна сметка ,кое е по -изгодно да пребоядисаш или да оптимизираш ходовите части, или да купиш нов. Тази сметка е строго индувидална :angel: :diablo:и специфична за всеки отделен случай...
Тук бих добавил, че цветово можеш да използваш готови локомотиви от епоха 2, и само чрез преименуване да ги направиш в епоха 1.
Същото е и с ТОВАРНИТЕ вагони/ Тези работи сигурно ги знаеш, но има много Започващи... :give_rose: :give_rose: :give_rose:/
Малко хора знаят, че след 1910 - локомотивите епоха 1, така наречените Laenderbahnloks, са били черни, говоря за Пруските железници.
Такъв е и локомотивът ми в 1:32, G 8.1. целият е черен...KPEV...
Мен зеленият по ми харесва обачееее. :give_heart: :give_heart: :give_heart:
Това за цветовете ми е любима тема, само от едната книга имам четирите издания, но това е друга бира...
Друга бира ми е и книгата пристигнала днес,която с удовоствие бих споделил,/как ли?!?/
Merkbuch fuer Fahrzeuge der Preussisch-Hessischen Staatseisenbahnverwaltung. Ausgabe 1915.
Бележник?!?/каква хубава дума :yes: :yes:/ за подвижния състав на Пруско-хесенските държавни железници. Издание 1915 година.
Та като се връщам към старите модели, има и такива, които сега въобще не се произвеждат като видове....
Ще се прощавам, както вече съм казал с 98,2% от НО, ще се радвам да отидат при познавачи...
/Това не е покана за ЗЗЗделки, или скрита реклама.../
Бъди здрав,имай работа, кефи се и на МАЛКИТЕ неща РЕДОВНО, но преследвай ГОЛЕМИ цели!!! :hi: :hi: :hi:
Немския къде си го научил?!?
Борис - Hard&Heavy - Epoche I :drinks: :drinks: :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия