Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности

Среща на 30.01.2010 г.

(1/16) > >>

mgirginov:
Пол : без значение :)
Възраст : никакво значение :yes:
Образование, професия, семейно положение : хич и няма значение ;D
Социален статус : на кого ли му пука :dirol:
Специални умения : малка, по-голяма, огромна, а дори и неистова любов към влакове :locomotive:, моделизъм, закачки :on_the_quiet: и всички откачени неща, които ни определят като непораснали деца
ВСИЧКИ /ама абсолютно всички  :angel::friends::diablo:/, които отговарят на горните условия, да се чувстват поканени на ПЪРВАТА за 2010 г. МЕСЕЧНА СБИРКА в клубното помещение на Клуб Железопътен Моделизъм – България. Събитието ще се състои в събота 30.01.2010 г. от 13.00 часа в /прилагам карта :to_clue:/. Вход – свободен, паркинг – безплатен, кафе – с пари.
Хайде, елате да си поиграем ! :yahoo: :dance1: :dance:На КПП-то казвате, че отивате в Клуб Железопътен Моделизъм - България, качвате се на втория етаж и плахо пристъпвате в зала 304. А там - :party:

pach:
За всички знайни и незнайни, анонимни и не толкова познати приятели на железниците от всички мащаби , но без лични автомобили уточнявам че до там може да се стигне и по две автобусни линии - №№ 53  и 82 . Спирката е "МТел" точно срещу кула Антим (че не си спомням на английски как е надписа , но прочетен така звучи  :yes:) и сте на 100 метра направо и сто метра в дясно до сградата на Siemens и срещу МТел - а от там се виждаме (централна зала сме все пак) и чуваме как  :party: :friends:
:locomotive::locomotive::locomotive::locomotive::locomotive::locomotive::locomotive::locomotive::locomotive::locomotive::locomotive::locomotive::locomotive::locomotive::locomotive::locomotive::locomotive::locomotive::locomotive::locomotive::

CaLLlo:

По какво се различава хобистът от останалите хора?
Има един много лесен начин да го разпознаеш - нормалният човек като го хване бариера, се ядосва, нервничи и започва да благославя тоя и оня, докато хобистът точно обратното - умира от щастие и скача от радост защото ... ще види влака  :yahoo:
Не знам как точно е избрано мястото, но там ж.п. забележителности - колкото щеш:

 - Прелез на гара Захарна фабрика - с бариера
 - Гара Захарна фабрика - с коловози и към самата фабрика
 - Централна гара София
 - Вагонно депо - съвсем близо отзад
Така че ако някой закъснее твърде много, вижте първо на прелеза!  :yahoo:

Adrian:


онзи ден като си тръгвах от клуба след поредната порция тежък физически труд , прелезът ласкаво ме спря с бариера. Пред очите ми грациозно се разминаха 2 дезира - тричленни при това . При мисълта за такива в НО устните ми се напукаха , а 2 литра качествена слюнка пое към стомаха ми...


жива да не бях!!!!

EMPEROR:

--- Цитат на: pach link=topic=2135.msg34266#msg34266 date=1263892096 ---За всички знайни и незнайни, анонимни и не толкова познати приятели на железниците от всички мащаби , но без лични автомобили уточнявам че до там може да се стигне и по две автобусни линии - №№ 53  и 82 . Спирката е "МТел" точно срещу кула Антим (че не си спомням на английски как е надписа , но прочетен така звучи  :yes:)...

--- Край на цитат ---

Дам точно така - Антим Тауър :)
Също върши работа и парашутка номер 47.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия