Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности
Среща на 30.01.2010 г.
pach:
--- Цитат на: Жоро link=topic=2135.msg35153#msg35153 date=1265289007 ---
--- Цитат на: pach link=topic=2135.msg35126#msg35126 date=1265277569 --- ...със съответните манекенки от V/VІ епоха...
--- Край на цитат ---
А бе Паце, с тия от V-та епоха сме си направо за прокурор, а съгласно http://www.morop.org/de/normes/nem806d_d.pdf тия от VI-та са още в предучилищна.
--- Край на цитат ---
Жороооо :buba:, тъкмо обясних - при манекенките епохите се определят не от МОРОП , а от поръчващият ...влака и се само две (тия V днес пуснаха, следващите VІ утре, па ако ще и една седмица в реанимацията после...)
:focus:
;D :lol: :lol:
Жоро:
Ееей Паце, от как изкара и марково вино, много се :focus: Ама я по-кротко, да няма :punish:
pach:
:buba: + :punish: = :swoon:...... :scratch_ones_head:
---------------------------------------------------
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :drinks:
Жоро:
Тъй де, трябва да има ред в кочината :girl_devil:
Жоро:
Една седмица по-късно
След събранието на 06.02., направихме плахи опити да покараме - Васко донесе две мотриси на DB със звук, но от тях нямам снимки. А аз реших да видя как изгежда един влак на живо:
BR 103 с неприлично дълъг влак(не че нещо се озорила да го дръпне, а просто едва ли е теглила такъв влак)
Преброихте ли ги? Много са!
Който е стигнал до 24бр. - това е верния отговор. Ама и на мен не ми харесаха как биха стояли на един макет и ги намалихме на 10:
Изглеждат по-добре, но пак е малко дълъг:
Тук вече са 8 и това комай ще е най-голямата дължина за макета
А това специален поздрав за Лъчо, ако беше тук, щеше да види 250-ката на Gützold на живо
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия