Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности

Среща на 30.01.2010 г.

<< < (14/16) > >>

pach:

--- Цитат на: ritchie link=topic=2135.msg35693#msg35693 date=1265880384 ---...

Нещо  да  не  се  бъркате ?! :wacko:
ТТ  означава  "Тера  Тангра" ,  т.е.  това  е  съкратената  абривеатура  на  търговската  им  марка.   За  ваше  съжаление  няма    връзка  и   отношение   към  мащаба  на  ЖП  моделите.
Иначе  като  закачка  е  интересно !
 :on_the_quiet:

--- Край на цитат ---

Не, не се бъркаме и сме съседи по фирмени офиси :yes: с "Терра Тангра" - онзи ден на общият ни паркинг,удариха една от нашите коли... ;D
И познайте с какво поляхме добросъседските си отношения!?!!! :dance1:
Какво ли щяхме да правим , ако всички нямаха чуство за хумор???
 :( :( :blink: :blink:

Адрии, а не беше ли от Ауди бре?
 :lol: :lol: :lol: :lol:

Adrian:

Пфу , само БМВ-та са ми в главата , Ауди я я

luci:
:) Pach, хм, ти в ЦИИТ или ЗИИТ (дано не ги бъркам как се пишеха) си ?

засичал ли си по време Огнян Пишев ?

Der Hetzer:
Срещата на 11.02.2010 година беше кратка, но задушевна. Потребителят 760 мм беше радушно посрещнат, бяха му обяснени в детайли някои технически напътствия по обслужването на локомотивите, които той донесе. Надявам се че на живо е разбрал, че всички са благоразположени към него и с радост биха му помогнали с идеи и съвети за в бъдеще. На срещата присъстваха следните потребители:
Баш Шефът mgirginov (евалата Бате Шефе), Жоро, Gervasii, Pach, bdz43r, eurostar, Ico N, 760 mm, jopeto, един Господин (когото не познавам и така и не му научих името или прякора, понеже с него се засякохме за кратко, а и в последствие ми изникна един бърз проблем от логистично естество и когато се върнах той вече си беше тръгнал, така че някой от присъствалите ако сметне за необходимо би могъл да запълни тази празнина в сбития ми преразказ, публикувайки тук името му) и на последно място - Вашият смирен разказвач Der Hetzer.
По време на срещата не се случи нищо съществено, нито бяха взети някакви особено важни решения за по-нататъшното развитие на ЖП моделизма в България, просто беше една приятна вечер сред съмишленици по хоби, в релаксираща и спокойна разтоварваща обстановка.
Не мога да се сдържа и да не се похваля, че отново не се сдържах и пак се подмазах на Господин Председателя (да Му е Свято Името - Бате Шефе Ти си Най-Големия!!!), като му направих един съвсем дребен и незначителен подарък, чрез който от дъното на сърцето си се надявам, че за ужас на някои комплексирани недобронамерени люде, с това свое действие съм си подсигурил сигурността и евентуалното не-"отлюспване" поне в близкото бъдеще  :wacko:

Gervasii:

--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=2135.msg35762#msg35762 date=1265917089 ---Срещата на 11.02.2010 година беше кратка, но задушевна. Потребителят 760 мм беше радушно посрещнат, бяха му обяснени в детайли някои технически напътствия по обслужването на локомотивите, които той донесе. Надявам се че на живо е разбрал, че всички са благоразположени към него и с радост биха му помогнали с идеи и съвети за в бъдеще. На срещата присъстваха следните потребители:
Баш Шефът mgirginov (евалата Бате Шефе), Жоро, Gervasii, Pach, bdz43r, eurostar, Ico N, 760 mm, jopeto, един Господин (когото не познавам и така и не му научих името или прякора, понеже с него се засякохме за кратко, а и в последствие ми изникна един бърз проблем от логистично естество и когато се върнах той вече си беше тръгнал, така че някой от присъствалите ако сметне за необходимо би могъл да запълни тази празнина в сбития ми преразказ, публикувайки тук името му) и на последно място - Вашият смирен разказвач Der Hetzer.
По време на срещата не се случи нищо съществено, нито бяха взети някакви особено важни решения за по-нататъшното развитие на ЖП моделизма в България, просто беше една приятна вечер сред съмишленици по хоби, в релаксираща и спокойна разтоварваща обстановка.
Не мога да се сдържа и да не се похваля, че отново не се сдържах и пак се подмазах на Господин Председателя (да Му е Свято Името - Бате Шефе Ти си Най-Големия!!!), като му направих един съвсем дребен и незначителен подарък, чрез който от дъното на сърцето си се надявам, че за ужас на някои комплексирани недобронамерени люде, с това свое действие съм си подсигурил сигурността и евентуалното не-"отлюспване" поне в близкото бъдеще  :wacko:

(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---
следва продължение :hi: :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия