Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Детска железница -Пловдив

<< < (8/9) > >>

TheJackal:
Хм, интересно. Възможно е и аз да бъркам нещо с годините, да ли е 2008 или 2007 края на май - началото на юни. А този "Баркас" от тогава ли си е?

bdz43r:
Още от преди си е. Навремето е имало дизелче, но са го сменили с баркаса.

liro4605:

Чесно казано преди по си ми харесваше сега е супер детско.Като пионери ни водеха там да дежурим от училищата по ред.Обаче беше само за отличници ;D .На всеки се даваше длъжност. Кондуктор,билетопродавач,дежурен ръководител,говорител.Говорител беше най яко щото се возиш при чичко машинист.Но преди по си мясаше на влак сега е некво "дисни влакче" :pardon:.Идеята някога беше да стига до върхът на тепето но...Добре че добри чичковци железничари го възстановиха все пак.Локомотива беши така оглозган.Все едно някой да мине на макета и да изрежа кабелите после върви се оправяй.Ако имаш схеми добре ама тук и това липсваше.
     Ама оригинала къв е готин малко наподобява 04та. :)

А незнам дали знаете че има такава и в Кърджали.
    :pioneer: ХАХАХА нещо много подходящо :pioneer:

optron:
За кърджалийската железница знам. Тя не функционира понастоящем. А исторически, кърджалийската е първа. ;)

liro4605:
Снощи даваха уникални кадри от откриването на железницата.Цветни с първия и локомотив и в разцветка приличаща на истински влак.

Малко чужд опит по темата.

И това е само депото  :scratch_ones_head:

Ще се постарая да намеря репортажа.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия