От доста отдавна събирам разни влакчета и изравям разни наследствени екзимпляри от тавана.... ,но не се бях ориентирал в кой размер ще започна.... Поради липса на място прециних ,че N ще ми е най-удобен .... смятам размера на основата да е скромен 1500мм на 750мм и след време да се превърне в забавна масичка за кафе ,карти и ракийка

. Идеята е в нея да се впишат 5 композиции . Управлението ще е напълно аналогово. С наличният релсов път сътворих някъкъв вариант, който ми се стори доста усложнен:

Аи не успях да намеря място за 5 те композиции..... в следствие на това опростих идеята....

Засега проблема е ,че разстоянието не ми достига за да кача композицията на втория етаж (тя се качва ,но не както трябва) в правия участък е добре ,но в завой си е голяма мъка ...знам за 4те% ама ако ги спазвам трудно ще имам голям участък за гара на втория етаж... Идеята за двата глухи коловоза е понататъчно разширяване...
Това е в общи линии засега ще поизчакам малко за да коментирате преди да купя плоскотта за основата

Ето и малко снимки с композициите: