ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Новости по сайта

<< < (6/11) > >>

OBB_Rh_2016:
Ами например аз....като не сам купувал и продавал (защото сега започвам ииии  :blush2:) ,ще си остана с 0 ли ?!? :swoon:  ;D

XRISTO:
А аз си мисля, че ако е явно оценяването - почти всички ще са отличници.От друга страна пък, ако някой злонамерен се намъкне във форума, може да ни орисува, та да станем едни убавци...трудничко е, затова си има модератори и според мен работата им не е толкова лесна, някои си мислят, че задачата им е само кастрят тоя-оня и да се правят на велики, но не е съвсем така.Точно в такива ситуации се вижда ползата от тях, когато трябва да се вземе вярното решение и да се избегне злонамереното посегателство на външни хора, които не милеят за нашия форум.  :good: Ще се справите, момчета и съм сигурен, че начинанието ви ще е полезно за всички нас.  :yes:

lubomir:
Срещу всяка оценка трябва да има и текст с обяснение за какво е! По това може да се разбере оценката дали е коректна или не.

EMPEROR:
Вижте сега, попринцип не е наша работа да следим Вашите покупко/продажби. Това на кого се доверявате и колко сериозно подхождате към дадена "далавера" си е ваша отговорност. Ние имаме за цел само да ви улесним по някакъв начин, което се и опитваме да направим. В крайна сметка всяка покупко продажба има 2 лица - купувач и продавач. И в тази сметка модератор няма.

По конкретните въпроси:
Ако не си купувал/продавал Trade Count: си седи 0... Това не виждам по какъв начин ви ощетява? Просто веднага се разбира, че не сте се занимавали с покупко продажби и нищо повече???
За тези които са, като влезнете в профила на човека се вижда бройката положителни, неутрални и негативни гласове.
Знаем, че искате и описания и т.н., но за съжаление не сме eBay и това не е основното занимание на сайта и в частност форума.

Така че пак повтарям - сделките се сключват между 2ма човека и те носят отговорност за стореното. Ние не можем да съдим кой крив кой прав. Според чии критерии трябва да се отсъди дали оценката е коректна или не? Аз лично не съм съдник, а както ви е ясно, колкото хора, толкоз мнения за коретна или некоректна оценка. Ние просто се опитваме да ви улесним проблемите, а не да ги решаваме вместо вас.

EMPEROR:
Сега "разцъкваме" възможностите на новата система за оценяване.
Може да при поставяне на оценка да се даде (по желание) линк към конкретна покупко-продажба както и да се напише кратко или разширено описание, което после може да се види от всеки, който преглежда профила на въпросният човек.
Ще може и да се репортват оценки, които не съвпадат с мнението и на двамата потърпевши (в случай на инцидент).
За сега толкоз, системата все още се тества, така че молим за търпение.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия