ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на Luci
pach:
100 бройки са пренебрежимо малко , а не както ти си го разбрал - твърде много...и цената от 30/40 лв е точното попадение - те сега по-обикновенните декодери примерно струват по толкова ...не са идеалните , но стават за "стартиране". :yes:
Няма страшно - от кретенясването ще се оправите ВЕДНАГА щом кацнете отново на планетата - оная същата на която простосмъртните казваме Земя , а не оная срещуположната - Фантазия.
:lol: :lol: :lol: :haha: :haha: :haha:
luci:
--- Цитат на: pach link=topic=2164.msg34942#msg34942 date=1265106848 ---100 бройки са пренебрежимо малко , а не както ти си го разбрал - твърде много...и цената от 30/40 лв е точното попадение - те сега по-обикновенните декодери примерно струват по толкова ...не са идеалните , но стават за "стартиране". :yes:
Няма страшно - от кретенясването ще се оправите ВЕДНАГА щом кацнете отново на планетата - оная същата на която простосмъртните казваме Земя , а не оная срещуположната - Фантазия.
:lol: :lol: :lol: :haha: :haha: :haha:
--- Край на цитат ---
късно е :) вече гледаме каталози, и доставчици с дръпнати очички, а на принтера весело румолят лисчета със спецификации :)
Pach, обаче май форумът се нужда е от една Основна категория-тема, за новите токущо регистрирани, щото да си зададем простите въпроси, освен това да се открият помежду си самите те.. защото много от тези въпроси са идентични в повечето случай.. и някак е по-прието :) не искам да давам акъл.. по ското си мисля..
pach:
Ми мислейки си задавай въпросчетата или само ключови думички в търсачката :search: и ...готоФоооо :pardon: ;D ;D ;D
Намираш нужното , четеш, пак питаш, пак четеш и накрая питаш отново , но вече живите хора (не търсачката).
:hi:
(смятам че за това не ти трябва специална програма (или "тъпанарка" както е жаргона по-въпроса... :on_the_quiet:)
Coltrane:
Добре дошъл!!! Щом токущо си възстановил спомена за "Млад техник" и "Дет Маг", най-интересното тепърва ти предстои. На добър час!!! :good: :drinks:
luci:
Pach !!! Е не не мога да издържа :) и ще те попитам, защото иначе сигурно ще предизвикам спор в стил кое е по по най MAC или PC ..
нооо.. :)
понеже ти си ТТ активиста :) tillig bahn ли е фирмата, поради това, че има най-много ТТ неща. Знаеш ли кой ги вкарва. Рисковано ли е, кой е най- сносният метод за закопуване от тук ?
Ти самият какво би ме посаветвал? и тн .. За релсите вече ми каза tillig.
На снимките изглеждат чудесни, но на живо? демек, Пико или Тillig за Локове и вагончета и тн .. ? (или роко ? :( но и пико и роко са много бедни изданиата за 1:120 :( )
ИИИИ разбира сеее Дигитал на tillig bahn изглежда добре но нищо незнам , по форумите се пишат какви ли не ревюта и субективни мнения и нямам никаква представа вече.. :) а ако не спя и тази нощ ще бъда набит в къщи :)
p.s.
Smile :) mersii
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия