ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на Luci
luci:
:) абе аз ще си отмъстя :) вчера един колега се качи на тавана и е ровил сума време и сега мисля да посетим Конрад за суровина....
от тук насетне крачката е много малка да попадне в капана ми.. Поради интерес от страна на още един колега .. А битката е и неравна щото са ми подчинени а и са прецакани от живота с интерес към джаджите по рождение..
Има лека вероятност да се окажем оффис пълен с влакчета и посещаваши ни чичо-психиатри от време на време..
BTW: pach.. man !! абе къде може да се видят тези снимки от Сердика !?!?! брях как съм ги изпуснал вече ги няма в форума..
Жоро:
--- Цитат на: luci link=topic=2164.msg35229#msg35229 date=1265361307 ---...Има лека вероятност да се окажем оффис пълен с влакчета и посещаваши ни чичо-психиатри от време на време...
--- Край на цитат ---
Луци, щом е пълен с влакчета, взимам стетоскопа и идвам на посещение :yes: :girl_hospital:
piko1:
еха дай боже всеки му такъв офис и такива подчинени :lol:
luci:
--- Цитат на: Жоро link=topic=2164.msg35233#msg35233 date=1265362410 ---
--- Цитат на: luci link=topic=2164.msg35229#msg35229 date=1265361307 ---...Има лека вероятност да се окажем оффис пълен с влакчета и посещаваши ни чичо-психиатри от време на време...
--- Край на цитат ---
Луци, щом е пълен с влакчета, взимам стетоскопа и идвам на посещение :yes: :girl_hospital:
--- Край на цитат ---
олеле, аз го казах много образно и попринцип :) (както казваше едно дете на един приятел: Това Стетоскоп нали не е нещо за дупето?! с много уплашен вид казано) :)
--- Цитат ---еха дай боже всеки му такъв офис и такива подчинени Ще падна от смях!
--- Край на цитат ---
ААаааабеее не съм много убеден :) .. още харашото е в зародиш... но за нивото на кретенията тук при нас си гарантирам :)
Тази година махнаме масата за тенис и я заменихме с джаги, както в VMware и доста други фирми с олигофрени на работа...
Но да ти кажа, много пострадали и прищипани пръсти после.. а и се черпят при загуба с Бира и банички.. и по сериозни обяди - ще станем етажа с най-голями кореми !
Надявам се ако се гониме из стаите подир някоя релсичка, да се намали нуждата от Спорт... :)
pach:
--- Цитат на: luci link=topic=2164.msg35229#msg35229 date=1265361307 ---...BTW: pach.. man !! абе къде може да се видят тези снимки от Сердика !?!?! брях как съм ги изпуснал вече ги няма в форума..
--- Край на цитат ---
Наложи се тия дни да разчиствам галерията си поради липса на място - бях се "уплътнил" на отпусканите 10 GB и нямаше място за нови снимки. Не съм в галерията на форума, а на собствено пространство и се наложиха малки реконструкции. Обаче покрай сухото изгоря и мокрото - от 1200 снимки в този форум качени , останаха около стотина .Проблема е че и аз не знам къде са ми архивите и стана страшно...
Мисля по въпроса , ама нещо не измислям нищо... :scratch_ones_head:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия