ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Представяне на Luci

<< < (2/9) > >>

mill:
И щооо ,не можеш да пишеш на български?Сега не живееш в БГ ли? :hi: Пико-то са най -яката и достъпна  фирма по тез географски ширини :spiteful:

gregary:
    :drinks: Много готино ;D
Ще се запознаем пич - тука е много яко,ще намериш отговори на твоите въпроси.
А сега  :drinks: :drinks:

luci:
uhaaa :) алчни за влакчета хора :) хихи.. Мерси за Посрещането :)

Не съм извън, ама на 2-3 месеца ми се налага да пиша на кирилица (я не) :( просто де-що с който бачкам все не е българин или се налага да си пишем на 'работен език'.. дори да е.
Или наистина съм на някъде. Просто се презастваховам, че съм неграмотен сигурно вече.. за което се извинявам..

А неудобно ли ще е ако попитам тук защото незнам къде да поставя тази тема:

Ако трябва за започна от 0-лата малко се плаша да е друго освен ТТ, не защото вече имам макар от старите П релси мнооого. и разни вагончета - пермутации на 4осните цистерни и хладилни дето всички знаем.. А по-скоро защото 1:120 е достатъчно малък да изглежда съвършен и подробен, не заема цял хол за 2-3 композиции и тн.

Но незнам дори такива неща, като дали ТТ на Roco върви по тези релси, дали мога да дигитализирам лесно стари ТТ локомотиви, дори и да се намерият малки декодери и то мулти-финкционални.(звук светлина и мото). Страх ме е, че  някак е занемарен ТТ класа и няма много неща :( или са от много различни фирми, незнам дали има дори внос и дали не е рискован превоза ако сам си вкарвам.. и такива ТЪПИ за вас и отдавна решени въпроси , които четааа чета .. от часове и още по-объркан ставам :)
засега само знам, че Roco релсите са Т и са с преходник към П. Че за да вържа Вагони ТТ ми трябва друга "закачалка" на Roco.

Поне на снимка Роco изглежда подробен като PIKO а другите фирми или са много далече географски.. или ми изглеждат някак претупани в детаилите или бъркам :( не съм ги виждал на живо :( Освен май BTTB които и сега незнам PIKO ли са или са друга немска фирма :) (не ме биите :)

А какви интересни неща тука има не е истина.. вие сте съдисти бе.. аз кога ще спя!?

Не се чувствайте длъжни да се занимавате с поредният нов Олигофрен :) надявам се след известно време да ми мине еуфориата и на Кантарион мента и глог .. да почна да се оправям с някои неща тук.

P.S. Иначе, като чета насам натам, могда да мъда полезен в неща свързани нови устройства с проектиране на многослойни платки и Wireless (ZigBee,Btooth i WiFi най-общо), прости и стъпкови контроли и софтуер зад тях, интерфейси към Софтуерно управление и писане на системни модули за тях (USB,RS242 etc.)  релейни системи и датчици от всакакъв тип сигнал (digit-Opto), и кво още.. евентуално софтуер към flood контрол на много обекти и неща които в момента едвали разбирам , но някой ако му е интересно и може да обяснява какви нужди има ..

DCC протокола не е много богат и ултра-сложен, направо си е песен, но някак ме влече към това да си вържа един стар ЛАП към влакчето и да се правя на БОГ(диспечер :)) така някак и ще предпазя горките машинки от директен досег с децата ФулКонтакт :) .. та туковиж уцелеят по дълго (не децата де..)

живко:
Здравей Луци!    :) :) :) :good:

Gervasii:
EEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeee добре дошъл!!!!!!!!!!! Поне си попаднал на точното място ако не друго. Огледай се и сам прецени.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия