Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Плосък макет

(1/9) > >>

pavel75:
Тъй като живея в много малко жилище и няма как на този етап да си направя макет, по идея на Любо от Пловдив искам да си направя плосък макет - само релси и като не се използва да се прибира зад секцията. Трябва да е с размери 1 м х 2 м плюс/минус 20 см.
Харесах си това:

http://www.1zu160.net/workshop/anlagenplanung10.php

обаче ми се искаше да има нещо като гара, пък макар и два коловоза.
Ако ви дойде някоя идея как да го преправя ще съм много благодарен.

pach:
Павка , а колко дебелина отпускаш зад секцията ?
 Или ще е нещо като офис коловоз - само релси и трева?
Щото ако отпускаш 20 см , да е дебел (има сгради и тунели) в момента се реализира едно малко макетче с размери 180 см х 130 см х 22 см.(в НО  :thank_you:) :haha:
С десет стрелки (но логично е на малките радиуси - 380 и 440 мм).
Дай още изходни данни "ограничения" за мястото ти зад секцията... :sarcastic:
 ;D ;D ;D

pavel75:
само трева и релси

малките радиуси не ме притесняват, защото няма да е истински макет.

Първият ми локомотив със звук го имам от 3 месеца, а едва в събота го видях като хората. Трябва ми нещо като ме досърбят ръцете да си покарам влаковате, пък и гости като дойдат да им покажа.

pach:
Яснооо, ...а това за двата коловоза , предполагам че имаш предвид , да е малка гара с два разменни коловоза!?
Довечера може да нахвърлям нещо  :dirol:, утре ще ги пусна тук да го обсъдят момчетата (и жена ти  :on_the_quiet:)
Поздрави!

pavel75:

--- Цитат на: pach link=topic=2169.msg34971#msg34971 date=1265120232 ---Яснооо, ...а това за двата коловоза , предполагам че имаш предвид , да е малка гара с два разменни коловоза!?
Довечера може да нахвърлям нещо  :dirol:, утре ще ги пусна тук да го обсъдят момчетата (и жена ти  :on_the_quiet:)
Поздрави!

--- Край на цитат ---

Благодарско  :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия