Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от Jägerndorfer
mite:
http://www.modellbahnshop-lippe.com/produkt/J%C3%A4gerndorfer/81-2-005001-243533-0-0-0-7-4-2-0-gatt-gb-t-0/ein_produkt.html
Много съм им ядосан. N на цената на HО. тази боя я прави ROCO преди 18 години и е много трудно да се намери. А тия ми я пускат в N.
Никви новини за ADRIA 1822. Май няма да стане тази година. Тоест почти сигурно няма, ако изобщо. :angry:
gregary:
PDF H0 2018
PDF N 2018
mite:
сега който не знае имам няколко от техните модели.
всичките, даже и тези дето са в кутията страдат от пукащи се пластмаси.
има и други проблеми.
текста на сминката не е за вас но я слагам да видите как се трошат пластмасите. в момента се оптитвам да взема части от JC и те си нямат идея какво имат даже... трагедия.
за 300е направено в китай боклук. много се радвам че не инвестирах и в таланта им.
Nenchev:
Получава се пукане, защото китайците шприцват ABS пластмаса с много пълнители... Ако ми пратих точен чертеж или най-добре самото каренце ще може да го врътнем от PETG пластмаса на принтера...А се надявам след Нова година да можем да го правим и от поликарбонт - да става вечно....
mite:
причината не е китай. те правят каквото им кажеш както им кажеш. проблема е JC които в момента се скриха и покриха за части над 200е. просто нямат и не им стиска да си признаят. внимавайте!
единственото което признаха е че едни не ги очакват преди 2020.. ако им се вярва.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия