Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Простотии на килограм

<< < (21/88) > >>

Adrian:

Това е писано по време на Бербатовата лекция " Как се вкарва гол от засада " , когато мушках луканка с виски и си мислих ,че правиш същото

toniemi:

--- Цитат на: Adrian link=topic=218.msg11855#msg11855 date=1224689172 ---

Това е писано по време на Бербатовата лекция " Как се вкарва гол от засада " , когато мушках луканка с виски и си мислих ,че правиш същото

--- Край на цитат ---
Аааа...ъ ;)Ясно,чичо Фъргю го смени рано,рано,щото щял да стане гол-майстор в шампионската още след този мач.Докато ти балираше луканка,мен просветление ме споходи ;)

EMPEROR:

Лилииииииииииииииииииииииииииииии страххххххх  :o

Караш си кротко по магистралата и изведнъж къси-дълги, бибитки... и кво нежно те застигнала една 120ка  ;D :D :P

pach:
Ама това не е за простотии - това си е било действаща установка!!!
Руска военна мисъл!
 ;D ;D ;D ;D

jopeto:
Лелеееееееее !!!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Това си е на право за калсацията. Най голямата дупка изкопана от хора в замята е в Русия. Руските микропроцесори, най-големите микропроцесори в света! И руските часовници, най-бързите в света!     Имам подобно изглеждащи снимки със ЗАЗ - ки!   ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия