Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
За гарите и ЖП транспорта по принцип
luci:
Здравейте,
Аз съм много досаден, нов потребител. Искам да си планирам анализ преди за започна да проектирам мой си макет или да събирам подвижен състав.
За целта имам нужда от следното споделено знание с цел насоки, към които да се образовам самостоятелно. Ще се опитам да систематизирам въпроса си, за да не ви губя време.
База: Аз съм пълен лаик на тема влакове, освен останалото от детството разглобяване и познаване на ТТ моделите, не знам нищо за Истинските машини, гарите, стандартите и уредбите.
Дори терминологията не ми е ясна и все още чета, но не схващам грамадна част от прочетеното. Имам опит с макро макетиране за кино, стоп моушън и материалознание свързано с тях, контроли и ембедед системс за реалистична кинематроника. Но за влакове съм ги гледал само по гарите или съм се возил :)
Въпроси свързани не с Моделирането, а с разбирането на ЖП трафика, структурата и логиката и:
1) От къде мога да прочета или разбера какво има на една гара от епоха IV и V. Кое и как действа, и защо. Как се наричат и кой са задължителни елементи за една гара.
2) Препрочитам да се насоча към гари от типа на типичната суб – Индустриална гара до някой малък град, със перон за пътници и товарна част. Къде мога да намеря информация за това: Има ли разновидности във гарите, някакви стандарти в това при различните типове. Има ли Зониране в една гара (байпаси, бързи трасета, рулирания-маневрени зони и сервизни по поддръжката, за което предполагам просто), така, че да схвана процесите и логиката по принцип поне основно.
3) Елементите от трасето: (Прибори и елементи от трасетата в гарите и междугарието и това как се използват и в кой момент и за какво са.) Попаднах на сайта на ваш колега за Сфетофорите и сигнализацията с тях, прекрасно място, но не съм достатъчно компетентен да го разгадая и обвържа с останалата логика на Трасето и трафика. Как и къде може да се достигне до тази информация.
4) Има ли философия и конвенции при проектирането на Флоодконтрола(контрол над потоците и целите на логистиката) и трафика през едно трасе, осолено ако е в рамките на близки гари или Мегаполис.
5) Какви са стандартите за използване на допълнителна тяга (локомотивна) при различни денивелации, натоварвания и скорости – как се отразява това достоверно при Моделите. Тоест какви са нормите при еди какви си видове състав на композицията от вагони, товари, трасе и терен с денивелация и броя на локомотиви и типа им. Имали схеми и стандарти за това.
Въобще има ли концентрирани източници за такава информация в достъпен не професионален вид.
Спирам до тук, защото си е много и за мен. Съжалявам за тъпите въпроси, и можеби вече разисквани теми, но ако има източници на информация които не мога да открия – или незнам как да търся – ще мога да си спестя много от безумните въпроси и да не ви губя времето за дълго напред .
Това което събера като информация ще се опитам да систематизирам по късно и да е достъпно до други по нови потребители, ако им спести време и да им донесе допълнителна леснина ;)
Благодаря за отделеното време.
pach:
Списъка ти е "скромен" така че не очаквай моментален отговор - ще поряботя по въпроса, ама...
Нали се сещаш , че ако ти отговоря подробно (не че съм чак толкова в час) ще трябва да ликвидираме БДЖ, НКЖИ и тем подобни на часа, нас да ни направят шефове и от утре да печелим куп пари от истинските железници.
Така зададени, въпросите ти,са си цяло висше образование по "Организация и експлоатация на железопътният транспорт в света" пък са и тема направо за докторат " Що е това железница и как да се организира, че да стане печеливша в един загиващ свят".
Все пак ще ти дам някой линкове , да видим - може пък и да го напишеш...доктората де.
А без майтап (не става) - очаквай другата седмица първите сламки по въпроса
.
Като начало на въпрос ... :scratch_ones_head: №2 (частично) поразгледай тук реални гари от цяла
Европа.
(е почти цивилизованата част от нея.)
като това са основните части (давам пример за германските железници , които са ни братовчеди тук)
Gleisplдne DB und DR
ето ти и оригиналните чертежи (пак примера е за Германия).
Originalzeichnungen DB und DR
Zeichnungen Wuppertal/ Hagen 1955 (-1960)
Original Zeichnungen Deutschland - Schleswig=Holstein
Originalplдne Reichsbahndirektionen
luci:
pach, :) ще се наложи някой ден да бъдеш черпен извсестно време.. от сега да си знаеш да не се дърпаш много-много. :prankster:
Мерси, сега почвам да разглеждам измежду правенето че работя.. :yahoo:
За ЖП-то незнам, ама ако за София някой измисли Правилна конструкциа на потоците от коли - или е марсианец, или "софянците" сме измрели преди това.
Много благодаря !
Жоро:
Луци, ама верно си много скромен. Ако някой успее да напише "концентрирани източници за такава информация в достъпен не професионален вид" е направо за Нобелова награда :declare:
Пич, ти пропусна само още няколко глави от списъка във ВТУ.
Майтапа на страна, това е повод за едно наистина достъпно и сбито представяне на нЕкои въпроси, касаещи ЖП-транспорта и неговата инфраструктура. Само дето такова начинание иска време.
bdz43r:
Имам един учебник по гарови съоръжения, направо да взема да го преснимам...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия