Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
За гарите и ЖП транспорта по принцип
Gervasii:
напротив имали са дигитални декодери и с мултимауса на роко - старото Rowa са пускали вентилацията на тунелите
bdz43r:
--- Цитат на: Жоро link=topic=2185.msg35254#msg35254 date=1265371477 ---Майтапа на страна, това е повод за едно наистина достъпно и сбито представяне на нЕкои въпроси, касаещи ЖП-транспорта и неговата инфраструктура. Само дето такова начинание иска време.
--- Край на цитат ---
Понеже се оказа, че по света, хората си имат такива сбити представяния, пък при нас да сега не съм виждал, вдъхнових се и ето какво се получи: http://bgrail.info/site/index.php?page=26
Това е като начало, като се вдъхновя още, ще продължа да дълбая по тези въпроси.
pach:
Аааааа, страхотно Тодоре!!!
:hi: :hi: :hi:
Струва ми се че администрацията на форума трябва да даде директен линк от главата на сайта ни към това "вдъхновение" щото ако е ясно на професионалистите, то на нас моделистите едва от тук ни става (май) още по-ясно.
Перфектно изпълнение под рубрика "в помощ на моделиста".
Благодарско и продължавай нататък с "вдухновението"!!!
:clapping: :clapping: :clapping:
Жоро:
--- Цитат на: bdz43r link=topic=2185.msg38191#msg38191 date=1268919125 ---...вдъхнових се и ето какво се получи...
--- Край на цитат ---
Баси "вдъхновението" :swoon: Много готино е станало. ХвалА таквийзи моделисти!!! :yahoo:
А това много ме разсмя:"...След благополучното пристигане на влака цял в гара Б...". Знам, че на някой хич не му е било до смях, като не дойде влака цял, но въпреки това изразът ме развесели. :yes:
TANO:
Да, това е стандартния израз " Влак ХХХХ пристигна тук цял ". И няма нищо смешно в него. Това е основно изискване за безопасността на движението. Я си представи, че е останала част от влака на междугарието, и след него пуснат следващия влак, който по правило се движи с максималната за него скорост (по горе беше споменато за спирачен път и видимост). Иначе и аз се чудя на това вдъхновение - мен определено не би ми стигнало търпението да напиша всичкото това, че и с чертежи. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия