ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на Dimitar Baev
pach:
Добре дошъл!
В ТТ се оказахаме само двама членове на клуба , от всички новодошли във форума - така че очаквайте скоро "прилива" да залее този клуб.
ТТ-четата ще стане малка, но най-здрава!
Иначе в Русе май вече станахте трима (или четирима :scratch_ones_head:) железопътни моделсти.
Успех и приятни занимания в хобито.
Best Ripper:
:drinks:
luci:
--- Цитат на: pach link=topic=2186.msg35429#msg35429 date=1265615087 ---Добре дошъл!
В ТТ се оказахаме само двама членове на клуба , от всички новодошли във форума - така че очаквайте скоро "прилива" да залее този клуб.
ТТ-четата ще стане малка, но най-здрава!
Иначе в Русе май вече станахте трима (или четирима :scratch_ones_head:) железопътни моделсти.
Успех и приятни занимания в хобито.
--- Край на цитат ---
paach :) абе моийте дружки, които е въпрос на време дори по форуми да се запалят всичките са ТТ, просто така сме почнали, пък и аз ги облъчвам.. няма иначе как да си менкаме машинки и джунджуриийки .. :) просто още не е прозрачно колко сме в действителност. не че имам против останалите формати.. нооо ТТ и като малък и сега си ми е най- по мярка..
Таа сега още по се радваам :) Ха добар ден!
Dimitar Baev:
Ехе, малка чета, ама дай боже стегната и стройна с хубави момци и машини. Аз не съм много по форумите, ама като гледам как коментирате яко тук, ще трябва бързо да навлизам. Навремето бях си почнал едно макетче (апартаментен тип), но се наложи да преустановя и прибрах само инвентара. Като гледам за НО има много фремо модули, но за ТТ нищо не видях. Нито тук, нито у странство.
Бай дъ уей, има страхотен магазин за секънд хенд части, машини,вагони и не само това, но е у Берлин и нямат веб магазин. Иначе е евтино, два пъти вече бях там и си взех, верно дребни неща, но дай боже пак ще се оди там.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия