Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Разкажете за онова време

<< < (7/8) > >>

Adrian:
уау.
!
е те тва чудо не бях го виждал досега ! :o

pach:
Хм , "специален" внос за мен от Москва в далечната 1968 г. заедно с един "Зим" в мащаб 1/24 с управление по жило и жици , изцяло от метал (нещо страхотно като тежест и возия  ;D) и една "Татра"-лимузина в същият мащаб и със такова задвижване (на батерий) и индентично управление по жило - за завойте си имаше и клаксон. Сега такова нещо не може вече да се намери...
 ;D ;D ;D

toniemi:

--- Цитат на: pach link=topic=220.msg3162#msg3162 date=1206452597 ---Х а !!! Попаднах на една снимчица в мрежата и внезапно си спомних , че моя първи стартов сет бе всъщност този.
(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---
И аз го имам това животно.

pach:
Супер , аз имам вече само остатъци от него и много детски спомени.спомням си че имаше фарове светещи в съответната посока.
Ако се изрежат внимателно и прецизно тези бронзови "стъкла" и се заменят с прозрачни , а вътри се вкара някакъв интериор би станал доста по атрактивен... ;)
(само идейка  :-*)
 ;D ;D ;D

Der Hetzer:
А най-добре и рационално, прагматично и логично би могъл да постъпиш, ако успееш да преодолееш и превъзмогнеш спомените и сантиментите и да продадеш това "нящо" в ebay, има разни откачалници, които биха дали добра цена за него, а после да си купиш нещо наистина качествено (мдааа, забелязах на живо очевидния прогрес в детайлността и изработката на някои неща в ТТ)... ::)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия