Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Бъдещият макет на Schatsi - модулен в НО

<< < (2/14) > >>

XRISTO:
А, сега я видях, страхотна гара се получава - мечтая си за такава.Супер е според мен, но специалистите може и да видят някоя - друга подробност за промяна.Успех в начинанието!  :good:

живко:
Това е макета  :) :) :) :) :hi: :hi: :hi:

Ivo Nedkov:
Мястото е предостатъчно за голям и хубав макет.  :good:
Успех и лека работа...  :yes:

Жоро:
Шатци, душа, я преди да си почнал помисли сериозно дали няма да се справиш с едно повдигане на тавана с 1метър. Щото много ниско ще ти дойде бе, брат. А ние ще остаряваме, няма да ставаме по-млади. А ако го вдигнеш, ще може да си седнеме като хората и да се кефим, а иначе ще се сгъваме :no:

schatsi:

--- Цитат ---Шатци, душа, я преди да си почнал помисли сериозно дали няма да се справиш с едно повдигане на тавана с 1метър. Щото много ниско ще ти дойде бе, брат. А ние ще остаряваме, няма да ставаме по-млади. А ако го вдигнеш, ще може да си седнеме като хората и да се кефим, а иначе ще се сгъваме Не!
--- Край на цитат ---

...Повдигането на покрива ще ми излезне мноооогооо  солено ...пък е построен само преди три години (още ме е яд че не стигаха парите тогава...пък и сега...), а що се касае до остаряването ...то и сега кат ме сецне кръста си ходя сгънат... та по изправени няма да станем де... :dirol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия