Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Идея - как да караме влакове на макет с "цел"

<< < (2/4) > >>

760mm:
Това явно е сериозна разлика между западните и бг моделисти - в друга тема пишеше и как те си правели често макетите само с челна гара; без да има кръг - също така наистина в голям и сериозен клуб, предимно с членове от 45 нагоре годишни правеха всеки месец тази игра. Явно там им харесва и да мислят; а в България веселото е просто да се "въртят" влаковете; докато моделистите пият/говорят, без да се отдават и вживяват толкова в моделчетата.

Взимам си урок, темата е за изтриване :)

pach:
Чакааааааай , бегай в "продажби" - там Марио продава трейн симулатори - направо се е утепало за "листчета със задачи" , притова нали си в ІТ областта - перфектно за теб, докато ти "отеснее" пианото с "макета".
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,2102.msg33581.html#msg33581

toniemi:

--- Цитат на: 760mm link=topic=2215.msg36407#msg36407 date=1266592590 ---Това явно е сериозна разлика между западните и бг моделисти - в друга тема пишеше и как те си правели често макетите само с челна гара; без да има кръг - също така наистина в голям и сериозен клуб, предимно с членове от 45 нагоре годишни правеха всеки месец тази игра. Явно там им харесва и да мислят; а в България веселото е просто да се "въртят" влаковете; докато моделистите пият/говорят, без да се отдават и вживяват толкова в моделчетата.

--- Край на цитат ---
Не се отчайвай,идеята е добра.Просто хората на запад могат да си го позволят.Огромни клубове,площи,макети,финанси и т.н.Тук винаги сме на опашката.Сега едва започваме,сигурно ще достигнем някога и техните възможности,едва тогава ще използваме и тази идея.Аз съм ЗА :good:Обичам и карането и маневрите. :drinks:

fyut:

--- Цитат на: toniemi link=topic=2215.msg36477#msg36477 date=1266684576 ---
--- Цитат на: 760mm link=topic=2215.msg36407#msg36407 date=1266592590 ---Това явно е сериозна разлика между западните и бг моделисти - в друга тема пишеше и как те си правели често макетите само с челна гара; без да има кръг - също така наистина в голям и сериозен клуб, предимно с членове от 45 нагоре годишни правеха всеки месец тази игра. Явно там им харесва и да мислят; а в България веселото е просто да се "въртят" влаковете; докато моделистите пият/говорят, без да се отдават и вживяват толкова в моделчетата.

--- Край на цитат ---
Не се отчайвай,идеята е добра.Просто хората на запад могат да си го позволят.Огромни клубове,площи,макети,финанси и т.н.Тук винаги сме на опашката.Сега едва започваме,сигурно ще достигнем някога и техните възможности,едва тогава ще използваме и тази идея.Аз съм ЗА :good:Обичам и карането и маневрите. :drinks:

--- Край на цитат ---

:good: :good: :good:

760mm:
Благодаря, Тони :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия