При всеки е различно - за Ибей...
Аз съм с Уиндоус интернет експлорър ,,,6.0 !?!!!!!!!
пощата ми е в АБВ ....
Нямах проблеми с вторият опит, защото при първият такъв ...ползвах поща която всъщност е с абсолютно различни от истинските данни - при това е на дамско име

Така и не ме разпозна автомата по регистрацията
Вторият път:
пак поща в АБВ, но този път данните от нея съвпадаха на 100 % с данните които подадох за логина ми в бея...
И готово - на 5-тия час вече системата ме разпознаваше , само дето искаше да потвърда чрез код.
Е тук беше за мен зора щото две седмици на всеки трети ден опитвах да намеря този код навсякъде в пощата (дори в спам кутията намирах съобщения от ибея , но код нямаше.
и аз го исках отново и отново от системата им...
Кой да знае , че като пишат "кода ще дойде по пощата" са го имали дословно.
Та така , докато ми пристигна първото писмо в пощенската кутия на входа!!!
Сега имам четири такива писма , с един и същи код , с който си довършех регистрация та и ...готово!!!
Браузъра няма значение - както казва fuit - просто системата е направана автоматично да разпознава ботове и тем подобни...
А конкуренция в ТТ няма, от нашата страна щото обикновенно щом някой играе там , звъни на другите и пита "Абе ти видя ли какво се е появило ...Имаш ли това ,
че аз ще го играя и т.н."
За сега ТТ-четата е доста сбита, задружна и ...стремяща се към едни и същи неща.
Аукро, Аукцион, молоток и т.н. е едно и също в различните страни от източна европа, това си е източният Ибей.базата им е обща, като най-добре (за ТТ

) са развити полският, чешкия и словашкия вариант - те предлагат цените автоматично в евро, местна валута и български лев.
Актуални цени - перфектна организация.
Тук има същият проблем (като при немците) със шовинизма.
Например чехите изрично пишат че не продават на словашката част и т.н.
Като цяло обаче продажбите и там вървят със ...щури изцепки понякога.