И преди и сега това ВИНАГИ е било забранено, както и конфискацията е 100% сигурна.
И все пак си има начини

, които са по ръба на закона, без да го нарушават.
В противен случай, например банков превод (любимото на немските продавачи), у нас таксите започват от 23 евро, при минимални суми и съответно вървят на горе според политиката на банката (някой са през 500 евро, но други ги вдигат през 100 евро!!!)
Едно приятно изключение е Първа инвестиционна банка (там е 3,5 до 5 евро според условията) за суми под 500 евро.
В най-скоро време ще им ставам клиент, така че подробности - напред във времето.
Но това с банките тепърва ще се променя, защото вече чувстват натиска както на отминаващата криза, така и на европейските финансови институции (знам доста българи които си теглиха заеми от Чехия и Полша - като най-близки дестинации до нас

) , защото в тамошните банки, условията са наистина в услуга на клиента, както и лихвите им, които нямат за цел да те превръщат в роб.
Въпреки огромната съпротива на нашите банки, това което е на път да стане с мобилните оператори, ще се случи и на лакомите български (и най-вече гръцки) банкери.
Жалко, че става толкова бавно, ама така сме свикнали - никой в България не е осъдил банка, но вече доста клиетни ги сменят и отиват при конкуренцията им , за по-изгодни условия!!!
И както винаги - всяко правило си има изключения (в случая - Първа Инвестиционна Банка - да не се счита за реклама - просто споделям опита си...) ...но тук има и по-големи банкови специалисти (водещи разгорещени спорове) - те може да ме допълнят.
Колкото до писмата, все пак не е наркотици и ли вируси.

Лично аз веднага бих спазил всички изисквания на държавата, в мига който видя че има смисъл и за държаватга не съм човекоединица (която упорито не я напуска) а данъкоплатец, човек и ...избирател ако щете.