Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности

Клубни срещи - снимки , репортажи

<< < (57/160) > >>

mitko359:
оправих го  :lol: :lol: голяма моя грешка ;D а дано някой ден и да има и 4-ка на такава снимка по същия вираж
в прочем тази 06-та какъв модел лок в смисъл под какво име да я търся в и-бей

TheJackal:
Мите, локомотива е производство на TILLIG, но както виждам на сайта е свален от производство. :) Виж този каталог, има ги по артикулен номер: http://www.tillig.com/deutsch/downloads/H0-NH-07.pdf  :pleasantry:

fpk1999:
Митко както виждаш в каталога има локомотиви които приличат на нашите 06 но са просто с различна украска.Аз например мисля да си направя така серия 06.Купувам такъв модел локомотив и го пребоядисвам с нашенска украска(червено с бели линии) и готово :yes: :dance1:.Така можеш и ти да станеш щастливец :party:.Нали си пребоядисваш вагони и ги правиш като тези на БДЖ :).

:drinks: :drinks: :drinks:

mitko359:
е аз така и ще направя само че от никъде не мога да го купя-има един в бея ама е 275 евро :suicide_fool:

fpk1999:
Търси тогава в истинските магазини за хоби.Вие софиянците имате няколко хоби магазини и то ГОЛЕМИ а ние пловдивчаните се хвалим само с две малки хоби магазинчета.Но пък има и плюс в това:spiteful:.Колкото повече пъти се налага да ходим в София за локове за вагони и др. толкова повече пъти се возим на влак ;D :haha:. Шегичка :dance1: :pleasantry:.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия