Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности

Клубни срещи - снимки , репортажи

<< < (59/160) > >>

topalov:

--- Цитат на: mitko359 link=topic=2222.msg61226#msg61226 date=1307428230 ---е браузър е английска дума - няма точен правопис на такива думи щото то на английски се пише brawsEr най-добре е да се пише brawser ;D  :lol:
П.П. Снимките са страхотни !  :drinks:  :good:

--- Край на цитат ---

Мите, ще отваряме тема за правопис тук и не е лошо и двамата с Филип да внимавате, щото идват матури...

BROWSER е правилната дума.  :hi:

П.П.: Напоследък усещам слаба намеса на администраторите - да не би да са Ви "резнали" заплатите?

mitko359:
засега не, повече се страхуваме от теб ;D матурите минаха и сега е пълна скука с две думи ходим само за да не се пишат отсъствия :sarcastic:
П.П. Г-н Топалов само да знаете какви грешки имат 12-токласниците на матурите по география вместо САЩ - САШТ  :lol: САЩТ и Америка :haha: :lol: нямам думи те наистина са научили само да броят до 12 :good: :fie:

pach:
Това е идеята Мите - да не станете като тях, когато и вие сте в 12-ти клас!!!
 ;D ;D ;D

XRISTO:

--- Цитат на: pach link=topic=2222.msg61272#msg61272 date=1307513348 ---Това е идеята Мите - да не станете като тях, когато и вие сте в 12-ти клас!!!
 ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---

Именно, Митко. Аз навремето бях слаб ученик и със сигурност знам много по - малко от теб, обаче е много важно знанията да са подплатени с перфектен правопис - това определено прави добро впечатление.  :hi:

ivo:
11.06.2011 - Containerterminal - http://www.youtube.com/watch?v=DbV27oHWUeA

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия