Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности

Клубни срещи - снимки , репортажи

<< < (65/160) > >>

spas_tf:
Времето е преди 22 h - да доложа! Ходихме с Иво да понаснимам готовия ъглов модул , за да знам какво да правя с тези , които ще довършвам като ландшафт. И взех и два влака за всеки случай  :pleasantry: Но ICE 3 доказа, че пътя си е за ремонт - карах го едва едва. Слава богу това скоро ще се промени!  :)

pach:
Пътя не е за ремонт...щото така и не го довършихте...тоест акт 16 не си го получи никога!!!
 :lol: :lol: :lol: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Много тъмно през прозореца, ама щом казваш че е преди 22 часа.
В събота (утре) ще идваш ли?

mgirginov:

ivo:
В събота в клуба ни гостуваха сет Руски вагони ;D

CaLLlo:

Много хубави вагони, много хубави снимки!!

Canon 350D е своеобразен връх при апаратите на фирмата, иначе модел тип малък DSLR (3-цифрен модел) от 2004-2005 г.; яка механика, много добра матрица, много от големите фотографи са направили чудеса с него! Аз лично много харесвам цветовете на 350-ката, моя 2-цифрен модел няма прекрасните цветове на тоя - играли сме си да правим проби при съвсем еднакви настройки, рамо до рамо, снимайки едно и също нещо отсреща ... ми моите облаци синеят, докато на 350-ката имат съвсем леко кремав цвят, а такива цветове има само още един друг върховен модел на фирмата - Canon 5D (1-цифрен модел) - апарат за 5 бона!

Единствения недостатък на модела е малкият блед екран, който по-скоро е дисплей да си гледаш настройките при снимане.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия