Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности
Клубни срещи - снимки , репортажи
gregary:
--- Цитат на: BaHkaTa link=topic=2222.msg69715#msg69715 date=1325358284 ---Ето снимки от последния ден в клуба. Както си трябва поляхме да изпратим старата година на релси, почистихме цялото трасе, ремонтирахме една стрелка :good: за да може новата година да влезне на чисто нов коловоз както се полага.
--- Край на цитат ---
За много години Ванката!
Радвам се че си станал член на клуба! :drinks:
mgirginov:
--- Цитат на: gregary link=topic=2222.msg69726#msg69726 date=1325374599 ---....
Радвам се че си станал член на клуба! :drinks:
--- Край на цитат ---
Не е...
topalov:
--- Цитат на: BaHkaTa link=topic=2222.msg69715#msg69715 date=1325358284 ---Ето снимки от последния ден в клуба. Както си трябва поляхме да изпратим старата година на релси, почистихме цялото трасе, ремонтирахме една стрелка...
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: BaHkaTa link=topic=3495.msg69714#msg69714 date=1325357944 ---...Много се радваме че се увеличаваме в това хоби. Чака те многооо работа по клубния макет в ТТ така че стягай се и от догодина си нает за редовен работник
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: gregary link=topic=2222.msg69726#msg69726 date=1325374599 ---...Радвам се че си станал член на клуба!...
--- Край на цитат ---
Григор е прав! Всеки би си помислил, че човека е станал клубен член! Ден на отворените врати имаше ли тази събота?
BaHkaTa:
Съжалявам ако съм Ви подвел. Не ,не съм член на клуба все още. Инак запознат съм с "ден на отворените врати". Бях поканен да дойда да изпратим старата година и да си полафим. Не съм отишъл самосиндикално. Макета в ТТ просто го забелязах че има работа по него затова си позволих да нахъсам новодошлия четтник. Не участвам дейно за сега, по-скоро съм фотограф.
taert:
Това случайно се е получило, защото съм скаран с фотографията, но доста ме накефи и реших да го споделя с вас.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия