Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности

Клубни срещи - снимки , репортажи

<< < (154/159) > >>

pavel75:
сега?

toniemi:

--- Цитат на: pavel75 link=topic=2222.msg116758#msg116758 date=1572155586 ---сега?
(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---

Защо избивате мирното население....агресивни клубни членове...кой ще идва на отворени врати и прозорци... :lol: :lol: :lol:

Adrian:

Добре де - освен сцени на насилие - нещо друго интересно не се ли  е случило ?? Качете снимки, видео :drinks:

Vlado:
Имаше много каране, много влакове и много щастливи лица, но това може да се усети (и види) най-добре на живо. Затова идвайте и няма да съжалявате!
п. п. Адри, карахме перфектния работен влак с поне 12 хопера. Дано някой го е снимал (следете и във Фейсбук), за да го видите.

pavel75:
Взех си кафе и го изпих чак в 16,30 ч. Имаше доста хора, а през мен мина сигурно цяло училище деца да карат. Нямах време за тоалетна, за това аз нямам снимки.
Направи ми впечатление, че случайните бяха малък процент. Повечето хора ни знаеха още от срещата в ПЖИ-то и са ни чакали. Даже доста познати физиономии срещнах.
Аз бях в ТТ и смятам, че стана добро каране между 3 гари, въпреки че нямахме разписание и телефонна връзка.
Даже нямам идея в НО помещението какво се е случвало.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия