Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo
ТТ модули
stefanoff:
Точно краткото задание , без конкретизация дава свободата за творчество. Всеки го възприема по свой си начин. Дали ще е точно пресъздаване на реалноста, дали малко прилича на нещо някъде си или е някакъв обобщаващ образ на действителноста, "номера" е да има релси на модула, което всъщност е и най важното, нещото което ни обединява. Никога не съм възприемал персонално аз или предполагам и другите постовете на съфорумците като критика, понеже за мен това е място за диспут , обсъждане и коментиране на всичко свързано с хобито. &bgflag
pach:
Не е нужно да се гони "копизъм" (що за глупост е това...) - всеки детайл в нашия моделизъм повтаря реалния свят.
В тази връзка, все пак рекламата на Кауфланд, никога не би стърчала над термоизолацията...
най-малкото щото ако има глупав рекламен агент който да я сложи така и дори
подкупен общински чиновник да се подпише че е обезопасена,
то вятъра въобще няма да се спре да я свали!!!!!!!!!!
Толкова за копизЪма, реализЪмо и пресъздаването на света в който живеем (и сами си го правим такъв....лош)!!!
:hi:
ПП.Самото блокче много ми харесва - дори на първата снимка (докато се "строи")
милипсва калта около него и няколко "ватенки" да цакат карти в склада...!!!
:lol: :lol: :lol: :clapping: :clapping: :clapping:
daddy_g:
Малко и аз да се включа.
И аз съм на мнение че не е нужно да пресъздам точно Стрелча. Още повече че тч е на прав участък, а не в крива. ако модула беше прав може би щях да пресъздам всичко 1:1. Избрах Стрелча защото реално основата я имаме разработена (малко съм притиснат от време) и защото е основно ремонтирана.
Колкото до рекламните транспаранти:
1. Спасе според мене това че има транспарант на Кауфланд не означава че магазина е на няколко преки от там. Просто ми хареса като идея, а и през 5 блока от мене има същия
2. Паце работил съм 6 години във фирма за реклама. Такива транспаранти се опъват на метална рамка която е на поне 30 см изнесена напред. Хем да пропуска по лесно вятъра, хем да не седи със седмици влага зад нея след първия дъжд
Adrian:
ей тва е точно преди влизане в Стрелча - идеално за модул в крива
pach:
Добре, явно... като не съм видял рамката реших, че е на термоизолацията залепена... :hi: и така влага там няма да събира
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия