Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo

ТТ модули

<< < (28/38) > >>

pavel75:

--- Цитат на: CaLLlo link=topic=2236.msg94616#msg94616 date=1397378935 ---Сорри, но леко ще ви разочаровам. У нас няма динозаври и то по една простичка причина - по времето на динозаврите, днешна България е била дъно на море, е, без около 8-10% острови в морето.

И все пак един динозавър е открит някъде през 60-те в Чирпанско, в пясъна почва, открили са го ученици в час по не знам какво си и може да го видите в единствения у нас Палеонтологически музей в Асеновград. Представлява огромно чудовище с 2 рога на брадата и е поместено в единственото възможно място в музея - фоаието на сградата.
Всички останали изкопаеми животни, които са открити у нас са от по-късни периоди и са доста по-скромни по размери - хипариони, нещо като мечки и сърни и т.н. Такива са откривани само в 3-4 зони в страната, главно в Ловешко, Хаджидимово, едно от селата около Елин Пелин, Кюстендилско и малко около Варна.
В наше време откриха "нещо" около Ракитово, но какво точно са открили, още никой не е споделил официално.

--- Край на цитат ---

А защо пък модула трябва да е копие на "у нас"? Поне такова твърдение не съм чул от авторката на модула.

daddy_g:
Почивните дни поработих стабилно. Освен че докарах OBB2020 до етап боядисване, свърших доста работа и по модула. Ето и малко снимки("дръвчетата" съм ги сложил само за примерно разположение):

ivo:
Снимки от динозавърски :) модул ...

и едни по малки модули в ТТ за срещата юни месец ...

mgirginov:
Още един клубен ТТ модул е готов. Моменти от работата по модул "Лозето" :

mgirginov:
И вече финализиран:

Лозовите масиви, храстите и дърветата са на моя приятел Тодор - фирма ЕЛИДА от Разград, който, разбира се, пак се е постарал  :hi: . Тревата е на Хеки, бараките са на Буш, фигурите са на Прайзер, москвичът е на Херпа, трудът е мой, а инвеститорите са Виктор Хаджикостов, Евтим Евтимов, Ивайло Климентов и Марио Гиргинов.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия