Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo

ТТ модули

<< < (4/38) > >>

emilchaushev:
Пичове,

има ли някакъв ъпдейт какво се случва с BGTT модулите.. ще яде ли Асан баница на конференцията или ще яде нещо друго..?

pach:

Сглобяват се и последните (така и не осъществени  :( като клубни модули - 8 броя в крива с комбиниран релеф))
 и им предстои транспортиране на всички желаещи да работят по довършването
им  по списъка на завилите ги в чеТТата и неговия отговорен съставител.

Това освен някои от първите домашни, за които има информация, че вече се работят усилено.
Някой от тях вече приключват и с горното строене на железопътните линии... :spiteful:

До края на месеца смятаме да приключим и с окабеляването им - вече са поръчани и очакваме да ги произведат (за платките)
 и доставят (за кабелите и останалите елементи) които ще ползваме в електрическата част.
Довършени са и стандартите BGTT-S2 (размерни чертежи по механиката)
и BGTT-S3 (схеми и фотошаблони) по електрическата част.
Тоест работи се едновременно с модулите и по изчистване (1%) на стандартите за да наваксаме изоставането
натрупано от ноември та до юли месец тази година! Е явно не всичко ще успеем, но пък им се кефим максимално
при изработката - нямя да преизпъляваме петилетката за три години я!!! :pardon:
Нали е хоби , а не социалистическо съревнование!?!!! ;D ;D ;D

Емчо, бях отпуска, та за това не ти отговорих на запитването, тъй като файловете не ми бяха под ръка.
Принципно първият стандарт - BGTT-S1 го има на разположение и в бившия (ми) председател на Клуба,
а в него има всичко за което ме питаше. Не знам дали го има в липе-то, но няма дефицитни или "екзотични" материали.
Ако не - ще бъде оказано всякакво съдействие по всичките точки от чеТТата.
За всеки случай ти пращам файла и на теб.

vlado1:
Малко полски модули:
http://www.youtube.com/watch?v=TU1b3wqcjRY

ето от тук:
http://ptmkz.pl/model/2011.07.28/m110728.php

emilchaushev:
Я да съживим темата...

Паце има ли начин готовите стандартии за BGTT да се качат някъде, където да са достъпни за всички?
Така и така са БГ, поне да правим нещата унифицирано.

Питането ми е по повод на това, че следващата седмица започвам работа по подготовка на кабелите за ТТ модулите, и както бяхме говорили и преди искам да съм изчел стандарта, за да не правя глупости.

Предварително благодаря.

emilchaushev:
Има ли някой?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия