Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo

ТТ модули

<< < (34/38) > >>

ivo:
 Иво благодаря за поканата  :hi: Нека не звучи нагло,но просто не отговарям на поставените условия за мероприятието и ще се въздържа,а и честно казано(моля не ме разбирайте заядливо и погрешно)задължения много и да се чувствам като на работаПросто разбирам хобито по друг начин  :hi: :hi: :hi:
........................

Добре де :) и това с винцето, камината и сланинката която ще донесе Гришата ;) на гара Вакарел става за среща.

ivo:
За добро утро ;)

widowmaker:
офтопик:

--- Цитат на: liro link=topic=2236.msg101429#msg101429 date=1445020850 ---  ...Тази на Буш ни... се харесва много,но цената е малко дебела за в момента...

--- Край на цитат ---
Има причина да е по скъпа и това е защото просто е уникална - частите са от дърво, а не от пластмаса.
+1 за мелницата на Busch от мен :)

liro4605:
 +2 за мелницата на Busch от и от мен :)
Като се вгледах и на мен ми се видя,че са от дърво и много се изкефих!Няма как нефта да е толкова истински  :diablo:

Май,ще си я направя от дърво сам,че то с тия БГ модели дето заваляха изведнъж.Онзи ден БДЖ ,днес Булмаркет и до края на годината все така облачно го дават.

TheJackal:
Въпросната мелница е на Auhagen Artikelnummer: 13282., с параметри: 70 x 90 x 130 mm, в мащаб ТТ 1:120.  :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия