Привет на всички,
Колеги аз просто съм очарован от интереса към нашите локомотиви и искам да ви благодаря най-сърдечно! Надявам се да изпитате и такова удоволствие ако се качите в тях и ги разгледате! Предполагам на всички ви е ясно, че не съм в този форум за търговия, но явно ще трябва да поработя и това в следващите дни. Тъй като основното ми занимание е да управлявам този бизнес, утре ще организирам колежките да направим нещата по-лесни за всички вас. Ще погледна и еконта как се справят с наложеният платеж, в крайна сметка мисля, че взимат към 7-8 лева заради това, а превод и изпращане може и да е по-малко, но това утре.
За да ви успокоя, вече сме се задействали за втора поръчка, тъй като интереса е голям, а и сме попитали за мащаб ТТ. Чакам отговор, но все пак е от италианци.
Така дайте ми още ден и ще имате всичко!
Сега по отношение на въпросите със и без двигател:
1. Този без е много постен вътре, липсват двете платки за осветление, централната платка, токоснимачите от талигите, вертикален червяк, хоризонтален такъв, двата кардана, двигател със съединители. Не знам могат ли да се поставят такива.

2. Липсва и връзката между двта пантографа, но тя може и да се направи, не е болка

3. Двигателчето и частите към него са MASHIMA, така че ако някой има опит може и да си го сложи

Това е засега, ако има въпроси пишете
Сори, ама новият ми апарат е боклук и макрото му не става без статив или трипод, а нямах в себе си.