ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на todorakis
nilfe:
Добре дошъл и от мен. Много радост с хобито. :drinks: :drinks: :drinks:
XRISTO:
Ха добре дошъл сред нас! Успехи в хобито и съвет от мен - преди да си нагазил в НО се замисли дали имаш място за макет, е, ако смяташ да правиш такъв, де! :good:
mill:
Опа , малко сме-силни сме /майничките де/ :pleasantry: ;D .Здрасти, Тоше! Ако искаш да питаш - не се притеснявай,на лична.Магазина за влакчета в Пловдив е на ул."11 август",бившата италианска улица.
todorakis:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=2242.msg36256#msg36256 date=1266432674 ---Ха добре дошъл сред нас! Успехи в хобито и съвет от мен - преди да си нагазил в НО се замисли дали имаш място за макет, е, ако смяташ да правиш такъв, де! :good:
--- Край на цитат ---
Имам един гараж, който смятам да поосвободя, около 16 квадрата е. Но докато го напълня с някой макет, бая вода ще изтече.
--- Цитат на: muncho link=topic=2242.msg36257#msg36257 date=1266433345 ---Опа , малко сме-силни сме /майничките де/ :pleasantry: ;D .Здрасти, Тоше! Ако искаш да питаш - не се притеснявай,на лична.Магазина за влакчета в Пловдив е на ул."11 август",бившата италианска улица.
--- Край на цитат ---
Къде е точно. Вчера я минах може би 4 пъти и не можах да видя ни табела, ни нищо. А искам да си взимам релсов път. И на телефона никой не вдигна.
mill:
"Италианската" уличка я знаеш.Като тръгнеш от бившето кино"Република" по нея ,точно по средата ,от дясната страна.То си е книжарница,няма табела.
Днес 18.02. ,ако имаш възможност,мини през " Каспела" в Смирненски,до 17.00ч.,ще те "светна" за релсовия път. :hi:На регистратурата питай за Димитър.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия