ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на HACETO
HACETO:
Здравейте казвам се Атанас Андреев от Кърджали. До скоро не подозирах че има толкова хора в България които продължават да се занимават с това уникално хоби. Преди около месец си преравях нещата в къщата в която живеехме до преди десеттина години и която в момента ремонтирам и сред купищата джунджурии открих локомотивчето с което съм прекарал доста голяма част от детството си. Естественно то си имаше всичко релси вагони и т.н.,но не можах да ги открия. Може децата на наемателите да са си играли и така да са се загубили - не знам. Важното е че то се е запазило невредимо. След като го открих се запалих да си набавя липсващите неща и ето ме тук. Най-лошото е че преди да попадна във вашия форум за мен това беше просто една безценна играчка от моето детство а сега се превръща във фикс идея. По повод на моята обява за модели на "Golf 2" някой ме беше питал дели не съм от Перник. Не просто това ми беше предишната фикс идея, която ми строши сума пари както и главата(два пъти). Дано това хоби се окаже по евтино и най-вече безопасно.
Толкова за сега от мен.
На всички вас пожелавам да вършите само неща които ви карат да се гордеете от постигнатото. Успех!!!
toniemi:
Здравей! :drinks: :drinks: :drinks:
TheJackal:
Добре дошъл Наско сред нас! Знай, че това хоби - влаковете, не е хоби, а е краста, която непрекъснато иска да бъде начесана! Късмет и успех! ;)
Adrian:
Така ще е , пичове - от всяка точка на тая бедна , изнасилена и изгаврена страна
ще идват тук хобистите за да намарят утеха от шибаната , гнусна и изкелиферчена реалност ,
добре дошъл :drinks:
gregary:
Здравей ;D
Със сигурност хобито е по-безопасно,но за по-евтино - незнам.Иначе влаците са много яко нещо :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия