Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Помощ за аматьор

<< < (5/6) > >>

pach:

--- Цитат на: Best Ripper link=topic=2267.msg37079#msg37079 date=1267218275 ---Паци, купи си енергоспетяващи крушки на Филипс... да видиш колко ще изкарат.. велика марка.. 6 години гаранция имали, най-скъпите на пазара са... Не познавам човек, на когото да е изкарала повече от 2 години нормална употреба, познай и колко признават гаранцията... Като отишъл един и му рекли: А, тая крушка има до 8000 часа живот, в една година има 8760 часа! Ти си я ползвал денонощно нон-стоп - няма гаранция!!!  :fie:

--- Край на цитат ---

Вайииии...изцяло съм именно на енергоспестяващите на Филипс (надявам се да не са турските боклуци) и поне три от тях са на повече от 5/6 години.Някой са ми от преди времето да станат "модни" енергоспестяващите , щото само на Филипс не ми шашкат дистанционните с излъчванията си....
Ама да видим до кога ще ги бъде все пак :scratch_ones_head: :sarcastic:

Der Hetzer:
Филипс като цяло си е тояжна фирма. Единственото тяхно изделие, което притежавам е 1 брой машинка за кабардисване, която 2 години след ежеседмична употреба си бачка без проблеми, но не бих рискувал с други техни продукти, които само като видя и подминавам все едно не съм видял. Истинската фирма е Samsung, от която съм много доволен (но пък и тук намесвам едни доста големи лични пристрастия)

n_sirakov:
Здравейте.
Аз съм нов във занаята :yes: и имам доста въпроси.Първият от който е : Как да направя макет с размери 3,7м. на 2 метра?
В смисъл от какво да го направя за да стане стабилно?
Първият ми опит беше неуспешен и сега ще чакам помощ.

pavel75:
Добре дошъл!

Дай повече информация - разглобяем ли ще бъде макета или стационарен, 1,2 или 3 етажа, на крака ли ще стои, на стена ли ще е закачен и каквото се сетиш още.
Колкото повече инфо дадеш толкова по-точно ще може да ти се помогне.

Поздрави

n_sirakov:
Благодаря за бързото включване.
Макета ще е неразглобяем,стационарен на крака.За етажите все още не съм решил но най вероятно ще е на един.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия