Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Фотоец в домашни условия.

<< < (3/8) > >>

G_GROZ:

--- Цитат на: pach link=topic=2275.msg38377#msg38377 date=1269443647 ---Здравей!
Не знам дали се прибра по българско , но ме гложди един въпрос... :scratch_ones_head:
Тук един принтер&скенер ми изпадна , та се чудя дали да го разглобя за механиката (най-вече зъбните ролки и зъбният ремък ми трябват, е и двигателя разбира се...) или да си направя един домашен набор за фотоец!?
Та в  тази връзка да те питам де:
От къде си купуваш месингов листов материал?
 Ако може дай размери , дебелина и ориентировъчни цени?
 :hi: ;D

--- Край на цитат ---
Всичко за всякакви метали - "Металснаб", Илиенци

widowmaker:
Е, аз се прибрах, ама за много малко, после ходих до Гърция за 3 дни и оттам пак в чайна за 1 месец...
Ама те са ти отговорили де :)

Gervasii:
http://mgirginov.snimka.bg/other/razni.396154.17973091.big
ето какво натворих по припоръките в домашни условия

pach:
Отговора за металснаб е подвеждащ...
Аз сериозно питах,като очаквах и сериозен отговор...
Ма забравих , че тук не всеки е сериозен и коректен...
Както и да е , мир да има... пообиколих мрежата , както и складовете не само в Илиянци но и на гара Искър и още някой места на мой познати от бранша - НИКОЙ не продава листа с размери по-малки от 1000 х 2000 мм и то на цени на едро...на едно място пък даже на рулон ми предложиха , сякаш ще правя облицовка на НДК-то наново!!! :sarcastic:
Никъде не обръщат внимание на малки заявки и мераци от моделисти.
Пък все ми се струваше далече и скъпо да ги купувам от Конрад... :nyam:

Но който търси намира...вече имам перфектното листче 500 х 300 х 0,3 и 0,5 мм...
Очаквам още 500 х 300 х 0,2 / 1,0 / 2,0  по десетина бройки...при това на приемливи цени.
 :yes: ;D ;D ;D

fyut:

--- Цитат на: Gervasii link=topic=2275.msg38598#msg38598 date=1269848921 ---http://mgirginov.snimka.bg/other/razni.396154.17973091.big
ето какво натворих по припоръките в домашни условия

--- Край на цитат ---

АЗ фен САМО на снимка 1!!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия