Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo
Общи въпроси за Фремо модулите
toniemi:
--- Цитат на: Adrian link=topic=216.msg1694#msg1694 date=1202313346 ---Я да върнем темата 'в час' !
Говорихме си с Жоро по телефона , че челата на фремо-тата имат сложна и трудно постижима извивка ; хубаво е да бъде направена с лазерно рязане и от подходящ материал . Предлагам следното - ако някой може да го уреди ( и Жоро спомена за някаква работилница) да се направят 20-тина такива чела .Това ще струва пари -
и всеки получател на чело си плаща цената му ; аз например казвам ,че ще направя 2 модула - купувам си 4 чела.
След което по стандарта "Teachers" почваме да търкаляме !
--- Край на цитат ---
Съгласен.Относно деня за срещи-неделя,според мен.
Жоро:
--- Цитат на: pach link=topic=216.msg1698#msg1698 date=1202314347 ---Я качете тук чертеж на тези сложни чела - да ги видим що за чудо са!?!
--- Край на цитат ---
Пламене, приятелю, че отвори в новия раздел "Модули" линка fremo.org. Там са дадени две страници, чела, както искаш ги наречи. Ние изпозваме това с хълмистия профил, B 02.
schatsi:
Жоре там е само с един път.Дай истинските размери.
Жоро:
Втората релса е на 46мм наляво от осовата. Точен чертеж следва!
pach:
Ама аз съм разбрал , за някаква по сложна система на челата - в препратката от "модули" има две задраскани чертежчета как не трябва да се прави и не знам защо но в тази проекция мислех че е сложнотията :-[!
Колкото до баш профила (а не анфаса както аз си мислех) не виждам нищо сложно - това може да бъде изрязано и със "зеге" или електротрион по нашенски и в домашни условия! :)
Очаквам точния чертеж !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия