Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo
Общи въпроси за Фремо модулите
EMPEROR:
20-30 ... ??? Леле ...
Пък и е точно ком порт с оглед на това в единия краи да може да се върже и към компютър ... макар че то така и така ще има преходник.
Ако толкоз не ви стигат веднага ви предлагам лпт порт 25 пина ... ::)
pach:
Аз съм за "25-pin"-овия - винаги може нещо да се добави , но когато има къде , ама като няма ще трябва да се слага допълнително нов...Което всъщност не е лошо като идея! 8)
Може би компромисния вариант - два по 9 pin ,ще е най - удачен , единия задължителен стандарт за това което е движение и управление , а другия - като опция , също стандартизирана по между ни , за допълнения , сгради , автомобили , и всички тем подобни(каквото се сетите).
EMPEROR:
То има и db15, но те се водят мониторни и са по-скъпи малко... пък и са 3 редови, не искам да обидя някой, но не всеки го бива с поялника.
Иначе то хубаво да се спрем на 25пиновите... ама колкото повече толкоз повече ;) , не е валидно в случая... повече пинове... повече огънати такива... незнам...
Все пак както казах, мен лично не ме бърка бройката :)
Гласувайте си, решавайте си и да спускаме спецификациите.
EMPEROR:
Хммм искате ли да вземете да гласувате какъв конектор искате, но с доводи като например "9 не стигат, защото имаме това и това и това..." или "15 пиновите са скъпи" или "25 пиновите са излишно големи, защото..." и т.н.
Гласувайте... ще се съобразим, за да може да стандартизираме пиновере, така че всичко по фремо модулите да е готово...
pach:
Бе за куплунзите нещо се умълчахте ...
Да раздвижа нещата - ето доста модули но в N.Надявам се някой ден и ние тук да си направем такъв раздел с мноооого на брой модули .Тук са над 36 бр.
Пък знам ли , аз за всеки случай съм си намерил стандартите и за ТТ... :-[
??? ;D ;D ;D
http://www.rmcev.de/module/index.html
има доста интересни "пейзажи"..
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия