Привет момичета и момчета

Посетих по едно време курс по шаманско пеене и сега, гаче ли плюват срещу Епоха 1 , всички наплювки ги преобразувам в птичи надпявки или небесен камбанозвънъъъ

На практика давам на оплювачите, както и на нерешителните да подържат в ръцете си сивичките четвъртокласни вагони и първокласните вагони със само по четирима души в купе при ширина на купето
205-225 см. На любителите на товарни вагони им давам някои друг 12 осен крупов вагон за тежки товари,
или саморазтоварващи се вагони от към челото с къса база 4 метра или дълга 6 метра, както и салон -вагона на Негово Кралско Величество Кралят на Великобритания във бледосиньо или пък теснолинейка 600 мм в сиво...
На тежкарите специалисти , специални заклинания в някои от книгите ми -

1.Reisezugwagen der Grossherzoglich Badischen Staatsbahnen - Jens Freese-248 стр.Пътническите вагони на Великохерцогските Баденски държавни железници от Йенс Фреезе
2.Historische Gueterwagen - Manfred Jakobs - Исторически вагони от Манфред Якобс - 144 стр.
3.Decauville - Illustrated Catalogue Nr. 105-January 1905 -Portable Railway Дековил- илюстрован каталог №
105 от януари 1905 година - преносими железници - 72 стр. формат А 4
4.Die Reisezugwagen der deutschen Laenderbahnen Band 1 - Preussen - Emil Konrad- 168 стр + 171 снимки-
Пътническите вагони на немските лендербаанен ( не го превеждам, при все че това ми е специалността)
том 1 - Прусия
Ще спра до тук и тези заклинания са достатъчни

Нека не забравяме, че НЯМА НАЙ ДОБРА ЕПОХА

НЯМА НАЙ ДОБЪР МАЩАБ

има НЕЗЕМНИЙ КЕФЪФЪФЪ - ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ

Борис
П.П.Имам и заклинания за втора и трета епохи - до там съм учил

П.П.П.Грегъри, имам някои текстови заклинания от австрийските железници в 4 епоха, ако представляват интерес за Теб, ще Ти ги подаря когато ги изровя?!?- това са предстявания на товарни вагони произведени в Австрия...