ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на Nikibmw
Nikibmw:
По всичко личи, че съм нов и сега съм регистриран . Казвам се Николаи Колев на 28г и съм от Димитровград - http://tuningfena.snimka.bg/tuning/sex-za-vseki.98414.17631187 , Дядо ми беше машинист и като малък ме е возил на парни машини няколко пъти и от там съм запален, имах 2 стартови сета на ПИКО но от тях са останали само линии и 2 вагона. Сега започнах на ново да събирам но до момента съм със скромно депо ,имам BR55 ,BR110 , BR120 и 9 вагона, спирка, релсов път и др.
Тъи че започваме със зделките :drinks: :drinks: :drinks:
Късмет и успехи на всички.
gregary:
Welcome сред нас
--- Цитат на: Nikibmw link=topic=2298.msg37229#msg37229 date=1267458209 ---
Тъи че започваме със зделките :drinks: :drinks: :drinks:
--- Край на цитат ---
По-лека лека тук ще намериш интересни нещица
Adrian:
г-н Председател ,
не мислите ли ,че 'секс за всички' е чудесно мото !?>- замислете се и оставете малко 4 -та епоха и за нас :lol:
Добре дошъл , Ники !
Имаш ли БМВ-та 1:87 ?
Nikibmw:
няма батка само 1:1 имам 2 броя БМВ но си ги обичам и те са ми голяма страст , както и модели на самолети 1:72 , и колекция на оръжия , и кво ли още не :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:
mgirginov:
Добре дошъл, Ники! :drinks:
Решението ти покажеш точно тази снимка е чудесно :clapping:
--- Цитат на: Adrian link=topic=2298.msg37232#msg37232 date=1267459232 ---
г-н Председател ,
не мислите ли ,че 'секс за всички' е чудесно мото !?>- замислете се и оставете малко 4 -та епоха и за нас :lol:
--- Край на цитат ---
Искам да припомня :rtfm: на редовите членове, че са длъжни да спазват устава :diablo:, а само Председателят :king::angel: има право официално на корупционни схеми, разгулен живот :drinks: :party: и неистово пилеене на клубни средства за собствени нужди/предимно извратени :dirol:/ :taunt:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия