ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Представяне на i_deck

(1/4) > >>

i_deck:
Здравейте
Казвам се Йордан Богданов, на 34 години съм от Варна. Престраших се и аз да се представя. Моята история е сходна с тези на повечето от вас. И аз като макък често висях в Млад Техник докато накрая получих мечтаното влакче. А то беше комплект на Пико - парен локомотив, 2 вагона и един кръг релси. После се сдобих с няколко вагона, една мотриса Piko VT137 и мноого релси. И след няколко години разпродадох всичко. Зарибих се отново преди година и 3 месеца, когато получих подарък сет на Механо. Доста е дървен, както знаете, но си го пазя понеже ми е подарък. Ориентирал съм се към трета и четвърта епоха DB и DR. В момента имам изключително малко неща - 4-5 лока, мотриса VT137, около 15 вагона и няколко сгради. Като казах сгради, мисля да правя макет, не по-голям от метър на 2, понеже и мястото е толкова.
Ами тва е засега  ;D

toniemi:
Здрасти и добре дошъл!

Ето ти метър на два,малко неща стават

EMPEROR:
Добре дошъл и приятни мигове с хобито  :drinks:

nilfe:
Здрасти Данчо, понеже се знаем от отдавна, само ти напомням, хобито е за цял живот. Колкото и да разпродаваш, все към него се връщаш. Пожелавам ти не само 1 на 2,  а да скроиш мечтите си, колкото и големи да са. Успех.  :drinks:

XRISTO:
Успех!Гледам, че сме от една кръвна група: DB,DR, че и епохите 3-4 са предпочитани от мен! Само не разбрах, в НО ли си? :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия