Браво, майн френд. Изумяваш ме с търпението и последователноста си. Трябва да почерпиш по случая. Пиши на кого е перона, че много ми хареса.
(Image removed from quote.)Много е хубава тая 86-ца!!! Колебая се дали да не си я взема ... само пръскането ме спира. Дали ще стане добре ако се пръсне със спрей!?! Вероятно да, но нямаш втори опит ако сбъркаш нещо ...Яско, напиши й фирмата производител и артикулния номер, мащабът беше М 1:35.
Много хубави снимки. Браво! Сега източната страна на гарата изглежда страхотно.Ясен, тези декорации върху перона не трябва ли да се боядисат? Малко странно ми изглежда пейка, будка, табла, телефон и кошче да са в един цвят.
....Да не говорим, че телефонната будка въобще няма място в тази епоха!!!!
История [редактиране]Телефонът е изобретен през 1876 г. от шотландския учен и изобретател Александър Греъм Бел, професор в Бостънския университет. Първите думи, предадени по телефона от Александър Бел, са до съседната стая, където е бил помощникът му, Томас Уотсън.Първата телефонна връзка в България е осъществена в сегашния град Пордим. Това става през 1877 г. по време на Руско-турската война при обсадата на Плевен. Свързали са се крал Карол I от щаба на румънската армия и княз Николай Николаевич от щаба на руската армия. Днес и двете сгради са музеи.Телефонът е въведен официално в България през 1879 г., като е свързвал кабинета на губернатора на град Пловдив с канцеларията му. Първата междуселищна телефонна връзка в България се е осъществила през 1891 г. между двата града София и Пловдив.
Да не говорим, че телефонната будка въобще няма място в тази епоха!!!!
Що бе Ясене ...?Ти да не си в предверието на І-ва епоха? Древния Рим!?!ЦитатИстория [редактиране]Телефонът е изобретен през 1876 г. от шотландския учен и изобретател Александър Греъм Бел, професор в Бостънския университет. Първите думи, предадени по телефона от Александър Бел, са до съседната стая, където е бил помощникът му, Томас Уотсън.Първата телефонна връзка в България е осъществена в сегашния град Пордим. Това става през 1877 г. по време на Руско-турската война при обсадата на Плевен. Свързали са се крал Карол I от щаба на румънската армия и княз Николай Николаевич от щаба на руската армия. Днес и двете сгради са музеи.Телефонът е въведен официално в България през 1879 г., като е свързвал кабинета на губернатора на град Пловдив с канцеларията му. Първата междуселищна телефонна връзка в България се е осъществила през 1891 г. между двата града София и Пловдив.По времето в което е твоя макет (DRG...ІІ-ра епоха) вече си е имало телефонни кабини.Може би не точно в този вид , но е имало...Може би е изглеждала така!?...(Image removed from quote.)Или така...(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)