Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макет на Caprycorn
Сaprycorn:
Проверих в дебелата книга и се оказа, че си прав, Митко. На 04 при положение щанги долу, контра кривошипът е обърнат назад! Ето, че намерихме кусур и на тази фирма, тогава накъде отива ж.п. моделизмът?
CaLLlo:
Ами да, прав е Митака! Той отдавна ми е влязъл в полезрението с няколко много успешни включвания и точни отговори по много трудни въпроси. Въобще, в негово лице имаме достойно младо попълнение въпреки, че май не е точно дампфлокфен, а доколкото схванах - фен на дизеляци, ама както и да е! Печен е и разбира, което не му пречи да бъде понякога и голяма скица! Не съм му обещавал, но специално за него някой ден ще направя тук една таблица с числа ... някакви.
Foto: Hermann Maey Foto/Scan: Ulrich Ebert
Жоро:
Саше, мисля че бъркаш mitko0888 и mitko359. Първият е доста по-голям от втория. :yes:
CaLLlo:
Вече не ги бъркам, само малко в началото.
Нямам идея на колко години е, няма го и в "Представете се", нека сам да си каже!
mitko0888:
--- Цитат на: CaLLlo link=topic=2315.msg70387#msg70387 date=1326101308 ---
Вече не ги бъркам, само малко в началото. (Image removed from quote.)
Нямам идея на колко години е, няма го и в "Представете се", нека сам да си каже!
--- Край на цитат ---
Представял съм се до сега лично на някои от вас. Има време и за другите ...
За годините - мисля че съм в зората на моделизЪма - около 50те.
А ако знаеш с електровозите колко съм добър ... Пък и мотрисите ми харесват.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия