Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макет на Caprycorn

<< < (2/60) > >>

Adrian:

за мен това си остава най-доброто решение за макет в домашни условия !
Както съм споделял - преди 15 години имах такъв и пак ще го направя такъв !
Браво , Яско , чудесно е станало :)

EMPEROR:
Ето на това му викам аз стая за отдих!  :good:

pach:
Много добро решение, при това обмисляно най-малкото три месеца (докато е свършила корабната хартия  :lol: :lol: :lol:) .
Перфектно решение, перфектно изпълнение (от фирмата на наш съфорумец) , кантованите стъкла и на мен ми взеха акъла и то дотолкова , че вече гледам домашната ми витринка с отвращение. Пък тази фирма май ще има още клиенти за подобни интериорни решения на нашего брата. :spiteful:
Стаята въпреки уверенията на домакините , че е преди всичко за живеене (вкл. Деси) си е един страхотен кът на моделист, макетист и колекционер. Яско знаем много добре, че е и трите, и сега благородно му завиждам (чак съм се издул от завист  :haha:), че има такава стая.
Начело витрините с перфектен изглед и достъп до моделите, по-надолу макета , с много добра визуализация и възможност за работа по него и най-отдолу , самите шкафове, които не са само разширили изчезналият гардероб, но и съдържат най-основните и страхотни нещица , нужни за всеки любител на моделните железници. :hi:

Кратко видеоклипче с пожелание към нашият (и негов) клуб от гордият "чорбаджия" на този бъдещ макет очаквайте в късният следобед (ако не се изложат от тубата де...).
 ;D ;D ;D

Vlado:
Прекрасно е станало! :)  :clapping:

pach:
Иестееееее!!! :hi:
http://www.youtube.com/watch?v=97KkAJQyWFE

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия