Много добро решение, при това обмисляно най-малкото три месеца (докато е свършила корабната хартия

) .
Перфектно решение, перфектно изпълнение (от фирмата на наш съфорумец) , кантованите стъкла и на мен ми взеха акъла и то дотолкова , че вече гледам домашната ми витринка с отвращение. Пък тази фирма май ще има още клиенти за подобни интериорни решения на нашего брата.

Стаята въпреки уверенията на домакините , че е преди всичко за живеене (вкл. Деси) си е един страхотен кът на моделист, макетист и колекционер. Яско знаем много добре, че е и трите, и сега благородно му завиждам (чак съм се издул от завист

), че има такава стая.
Начело витрините с перфектен изглед и достъп до моделите, по-надолу макета , с много добра визуализация и възможност за работа по него и най-отдолу , самите шкафове, които не са само разширили изчезналият гардероб, но и съдържат най-основните и страхотни нещица , нужни за всеки любител на моделните железници.
Кратко видеоклипче с пожелание към нашият (и негов) клуб от гордият "чорбаджия" на този бъдещ макет очаквайте в късният следобед (ако не се изложат от тубата де...).