Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Легендарният "Альоша"
KRAKOMOBILA:
Мини на ЛС за да не спамиме за Альошата - и да видиме какво ще ми покажеш. :music:
pach:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=2326.msg37824#msg37824 date=1268398926 ---Мини на ЛС за да не спамиме за Альошата - и да видиме какво ще ми покажеш. :music:
--- Край на цитат ---
Тц... :beee:
:dance1: ;D :hi: :angel:
KRAKOMOBILA:
--- Цитат на: pach link=topic=2326.msg37825#msg37825 date=1268398980 ---
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=2326.msg37824#msg37824 date=1268398926 ---Мини на ЛС за да не спамиме за Альошата - и да видиме какво ще ми покажеш. :music:
--- Край на цитат ---
Тц... :beee:
:dance1: ;D :hi: :angel:
--- Край на цитат ---
Хаха - ми добре, аз не мисля, че има с какво да ме изненадаш. :drinks:
pach:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=2326.msg37827#msg37827 date=1268399084 ---Хаха - ми добре, аз не мисля, че има с какво да ме изненадаш. :drinks:
--- Край на цитат ---
Именно...помисли си пак :spiteful:
:drinks: :drinks: :drinks:
KRAKOMOBILA:
Това е един безмислен спор - можеме и двамата да си говориме едно и също до припадък. Най-лесно е да започнеме с доказателствата. Аз няма как да ти докажа, че не можеш да ме изненадаш - защото ще е малко трудно да ти покажа, че съм изровил всички архивни снимки на тема БДЖ (в частност подвижен състав) от интернет - тъй като това е доста голямо количество. Ти явно можеш да ми докажеш, че ще ме изненадаш с архивни кадри на тема БДЖ от интернет - ами направи го тогава. Иначе само си чешеме езиците. Аз спирам до тук. :give_rose:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия