Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
България (само фотоси)
ritchie:
В отговор на темата подхваната от колегата Der Hetzer, нека проверим дали са останали все още родолюбиви и патриотично настроени българи в този форум.
Без да се празнослови и трупане на спам, нека нагледно (с фотоси ) да покажем, защо все още сме тук :
И така : това също е България :
А това е Пловдив !
pach:
Разбирам патриотизма ти , но така стават вече три теми (плюс две изтрити от модераторите "за по-лесно" след оспанването им) които точно това третират... :scratch_ones_head:
Тоест положителните теми са вече две.
Не беше лошо или да прочетеш наличното, или да потърсиш с търсачката , за да не нарушаваш правилата на форума...
:hi:
ritchie:
--- Цитат на: pach link=topic=2327.msg37819#msg37819 date=1268398400 ---Разбирам патриотизма ти , но така стават вече три теми (плюс две изтрити от модераторите "за по-лесно" след оспанването им) които точно това третират... :scratch_ones_head:
Тоест положителните теми са вече две.
Не беше лошо или да прочетеш наличното, или да потърсиш с търсачката , за да не нарушаваш правилата на форума...
:hi:
--- Край на цитат ---
Изглежда не четете какво сме писали в първия пост : Без спам , само с фотоси :
Това също е Пловдив !
ritchie:
Идеята е тук да не се пише и коментира, а който желае да покаже нещо красиво от родното си място !
760mm:
Аз обичам България! :give_heart:
Иначе нямаше да живея тук след, като имам зелена карта?
Ето някой кадри, които аз съм заснел лично:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия