Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

България (само фотоси)

(1/23) > >>

ritchie:
В  отговор  на  темата  подхваната  от   колегата  Der Hetzer,  нека  проверим  дали  са  останали  все  още  родолюбиви  и  патриотично  настроени  българи  в  този  форум.
Без да  се  празнослови  и  трупане  на  спам,  нека   нагледно  (с  фотоси )   да   покажем,  защо  все  още  сме  тук :

И  така :  това  също  е  България :

А  това  е  Пловдив !

pach:
Разбирам патриотизма ти , но така стават вече три теми (плюс две изтрити от модераторите "за по-лесно" след оспанването им) които точно това третират... :scratch_ones_head:
Тоест положителните теми са вече две.
Не беше лошо или да прочетеш наличното, или да потърсиш с търсачката , за да не нарушаваш правилата на форума...
 :hi:

ritchie:

--- Цитат на: pach link=topic=2327.msg37819#msg37819 date=1268398400 ---Разбирам патриотизма ти , но така стават вече три теми (плюс две изтрити от модераторите "за по-лесно" след оспанването им) които точно това третират... :scratch_ones_head:
Тоест положителните теми са вече две.
Не беше лошо или да прочетеш наличното, или да потърсиш с търсачката , за да не нарушаваш правилата на форума...
 :hi:

--- Край на цитат ---

Изглежда  не  четете  какво  сме  писали  в  първия  пост :  Без  спам ,  само  с  фотоси :

Това  също  е  Пловдив !

ritchie:
Идеята  е   тук  да  не  се  пише  и  коментира,  а  който  желае  да  покаже  нещо  красиво  от  родното  си  място !

760mm:
Аз обичам България!  :give_heart:

Иначе нямаше да живея тук след, като имам зелена карта?

Ето някой кадри, които аз съм заснел лично:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия