ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на Mixy
XRISTO:
Добре дошъл!
Радвам се за теб и мъничко ти завиждам, че си почнал в ТТ (имайки впредвид ограничените габарити на жилищата ни :yes:).Честно казано, смятайки релси и планове, 1-2 пъти съм си мислил да мигрирам в ТТ, но прекалено се разрастна колекцията за тази врътка. :good:
Колкото до кашонната колекция - доста сме такива, другите поне събират подвижен състав, а аз съм се заринал с къщи, стълбове, дървета, релси, хора, коли, абе какво ли не.Но вярвай - един ден ще започнеш макета, това е сигурно.Попрочети из форума, защото мнозина имаме привилегията да сме в него от самото начало, но новите ги чака доста прелистване и ще има да се двоумиш дали не газиш лука пускайки някоя тема, която я има дублирана в 3-4 варианта от различни потребители.Има какво да се научи, а и почти всички основни въпроси са зададени. :good:Ами това е, успех в хобито и започвай в рубриката "моята колекция", сигурно има какво да покажеш.Нека всички да се полюбуват на колекцията ти. :yes:
Vlado:
Добре дошъл! :)
vlado1:
Добре дошъл! :drinks:
Вече даже ни и звиждат ... ;D ;D ;D
mgirginov:
Добре дошъл :drinks: и заповядай в края на месеца в "деня на отворените врати" да се запознаем лично :yes:
Официална информация за срещата ще бъде публикувана по-късно.
pach:
ТТ-четата, ТТ-четата, ТТ-четата,
;D ;D ;D ;D :victory:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия