Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Моят макет
Boyan:
Сега/ преди 4 месеца/ го започнах. Размерът му ще буде около 9/1.2 метра. Предвиждам около 45 м. релсов път, много тунели, жилищна и индустриална част, строеж на ел. централа, мина / с ТТ или N релсов път/ депо за локомотиви и ремонтен завод, бетонов възел, казарми и дори малък концентрационен лагер/ да ме прощават пацифистите:)/. Започнах с СС-овския замък защото е най-високата и трудно достъпна част от макета. Няма да пропусна и Съюзническите части. :) Ако има добри идеи мога да превзема и съседното помещение. Мазето така или иначе си е мое.
Всички елементи си ги призвеждам сам. Купувам само по една бройка от необходимите ми детайли и после размножавам. Стените са от гипсови отливки, покривите също. Асфалта е от фазер, лампите от бъркалки за кафе. Тревата се купува, естествено. Танковете и количките - също. Фигурките на войниците ги купувам небоядисани и действам. Това май е най-трудното. Работи се с лупа
Не претендирам, че макетът ми е 100% към действителни сгради и релеф, но кой му пука чак толкова?!
Релсовия път ми е на ПИКО. Ако някой има излишни стрелки/ от новите, разбира се/ мога да си купя. Трябват ми доста.
Няма да дигитализирам движението. Нека си остане старомодно с контролен пулт.
Ще се радвам ако дори на един от вас му хареса моя труд! мейла ми е: boyan.boev@ngstroy.eu. Всякакви идеи са добре дошли!
Картинките са на: http://www.facebook.com/bboev?ref=profile#!/album.php?aid=2031890&id=1337800006
Поздрави!
Best Ripper:
Браво, колега. :drinks: Ама си оправи линка към фейса, че нещо не е читав... :pardon:
Adrian:
Добре дошъл ,
тук ще намериш съратници в тази епоха ;
с нетърпение очаквам да видя нацисткия подвижен състав !
Приятна работа :)
Boyan:
Благодаря за посрещането! :)
За нацисткия състав - то и тези танкчета са Шърмани, ама са "пленени" и пребоядисани. Усилено търся снимки на германски локомотиви. Имам какви ли не инструменти, материали и мноооого време. Шъ ги напраа като истински.
Истинското предизвикателство е войската!!!!
Какъв е проблема с линка във фейсбук?
Boyan:
http://picasaweb.google.com/103122718418496810471
тука май ще е по-добре
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия