Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от А.С.М.Е.
pavlinbg:
И аз доколкото си спомням каталогът на AF миналата година беше същия. Дано поне тази година да направят някоя нова цистерна на "Лукойл". А за 46-та серия и електровоза на "Булмаркет" - да мечтая не смея! :)
pavlinbg:
Презентация на някои от новите модели на A.C.M.E., с посочване датите на тяхното пускане на пазара. Прави впечатление, че българските вагони ги няма :(
http://www.ferrovie.info/index.php/it/14-modellismo/4442-fermodellismo-presentazione-e-date-di-uscita-dei-modelli-di-acme
gregary:
Лично аз не искам да възлагам големи надежди за бг вагона, за да не се разочаровам впоследствие.
От АКМЕ си правят някакво проучване на пазара и си преценяват. Преди четири - пет години (по спомен) в новостите им имаше един швейц. вагон за шофьори за композициите с TIR - RoLa. Прехвърляха го като новост за всяка следваща година и накрая го тихомълком го махнаха. Същото направиха и Roco с любимите Gaps-ове.
Но, засега все пак надежда има... :)
pavlinbg:
--- Цитат на: gregary link=topic=2344.msg111004#msg111004 date=1520582423 ---Преди четири - пет години (по спомен) в новостите им имаше един швейц. вагон за шофьори за композициите с TIR - RoLa. Прехвърляха го като новост за всяка следваща година и накрая го тихомълком го махнаха.
--- Край на цитат ---
Мисля, че този вагон са го включили в каталога за тази година, но го има само на снимка
gregary:
--- Цитат на: pavlinbg link=topic=2344.msg111006#msg111006 date=1520585365 ---Мисля, че този вагон са го включили в каталога за тази година, но го има само на снимка
--- Край на цитат ---
Вярно е - моя грешка!
Сега видях, че съм направил резервация за него в липето още през 14.06.2014.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия