ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на hristo_t
hristo_t:
Здравейте отново. Не съм се и надявал за по топло посрещане от ваша страна. Благодаря ви! Напълно съм на ясно че това хоби е свързано с много пари , но пък важно е да гориш в идеята. Все пак не всичко е пари нали така - не всеки го осъзнава това, но вие драги колеги като колекционери ще ме разберете. Аз повече от 20 години все нещо колекционирам и събирам, и никога не съм си давал реална сметка колко съм похарчил за интересите ми. Е може би имам някаква представа но това няма значение.Някои от моите колеги в офиса също проявяват нескрит интерес към вашият форум и нищо чудно скоро и те да се регистрират тук. Аз пък намерих в един руски торент саит ( torrent.ru) много интересен филм - "Miba Anlagenparade". Общо са 7 диска, аз успях да сваля само 4 и ще им организирам една прожекция.
Всичко добро!! И ще се видим в отдел Продава.
mill:
:hi: :drinks:
pach:
Хич не се и опитвай да пресметнеш колко пари си дал за колекциите си през изминалрите 20 години, щото ще се упплашиш!!! :lol: :lol: :lol:
Дай линк който не иска пароли, щото сега ти е заключено там дето са ти снимките!
;D
hristo_t:
http://7909240780.snimka.bg/hobby/kolekciya.486640.17977053
pach:
Ето кошмарите на ластичният локомотив от Пико:
:lol: :lol: :lol: :lol: :pleasantry:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия